Libnet.ro
UNICEF

01:05

Detalii cutremuratoare din viata unei maicute care a vrut sa se arunce de la etaj: Mama ei s-a sinucis tot asa, in acelasi loc!

Antena3 Antena3,
Detalii cutremuratoare din viata unei maicute care a vrut sa se arunce de la etaj: Mama ei s-a sinucis tot asa, in acelasi loc!

Irina G. , in varsta de 35 de ani, a vrut sa se sinucida, miercuri, aruncandu-se de la etajul patrual unui bloc de pe Aleea Parc din Barlad. Fix din acelasi loc s-a aruncat in gol, luandu-si viata, si. continuă pe Antena3

Povestea impresionanta a unui cuplu care nu poate zambi din cauza unei conditii rare de care sufera

Un barbat si o femeie, care nu pot zambi niciodata din cauza unei conditii rare de care sufera, s-au indragostit. Alex Barker 45 de ani) si Erin Smith 38 de ani) sufera de sindromul Moebius, o.

Veste dramatica! Un indragit scriitor s-a stins din viata

Scriitorul mexican Fernando del Paso a murit miercuri la varsta de 83 de ani. Acesta s-a stins din viata intr-un spital din Guadalajara. Alaturi de tine pentru totdeauna, Fernando del Paso!, a scris pe .

TRAGEDIE! O celebra actrita s-a stins din viata la cateva zile dupa ce a strans banii de inmormantare (FOTO)

Actrita Shirley Hellyar, in varsta de 40 de ani, s-a stins din viata la cateva zile dupa ce a reusit sa stranga 8000 de euro bani de inmormantare. Aceasta credea ca a invins cancerul si pentru a.

Comisia pentru infrastructura: Romanii s-au saturat sa-si piarda ore din viata in trafic

Lucian Bode, presedintele Comisiei pentru transporturi si infrastructura, spune ca romanii s-au saturat sa piarda sute de ore din viata in trafic si trebuie gasite solutii. Bode a participat la conferinta.

Candidat la functia de presedinte al CE: Este greu sa ne imaginam cum guvernul unei tari care detine Presedintia Consiliului UE ridica semne de ntrebare privind statul de drept

Manfred Weber, liderul celui mai mare grup politic din Parlamentul European, PPE, candidatul oficial al popularilor-europeni la functia de presedinte al Comisiei Europene din 2019, a declarat, marti, despre Romania, ca este inimaginabil cum guvernul unei tari care va detine Presedintia Consiliului Uniunii Europene ridica semne de intrebare privind statul de drept.

DOLIU! S-a stins din viata parintele Supereroilor (FOTO)

Stan Lee, creatorul celebrelor benzi desenate Marvel, s-a stins din viata la varsta de 95 de ani. Artistul a murit la spitalul Cedars-Sinai Medical Center, dupa ce a fost luat de urgenta de o ambulanta de la.

DOLIU! S-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Este vorba chiar de...

O femeie din Hong Kong s-a stins din viata dupa o supradoza cu botox, intr-o clinica de infrumusetare. Femeia voia sa scape de ridurile de pe fata, dar medicii i-au gresit dozajul substantei, efectul toxic.

Saubermacher Romania amana o investitie de 25 de milioane de euro din cauza unei posibile crize financiare

Operatorul de salubritate Saubermacher Romania amana o investitie de 25 de milioane de euro intr-o instalatie de digestie anaeroba a deseurilor biodegradabile si transformarea lor in bio gaz, din cauza unei posibile crize financiare, a declarat Silviu.

O tanara aristrocrata a murit la 18 ani din cauza unei supradoze. Acum iubitul ei i-a dezvaluit adevaratele secrete murdare

La 18 ani, Lady Beth Douglas, o adolescenta fiica de aristrocat, a murit din cauza unei supradoze de droguri. Iubitul sau a dezvaluit acum si alt secret murdar al tinerei, fiica lui David Douglas, al 12 marchiz d.

Detalii cutremuratoare despre crima de la Calarasi. Probabil a stiut ca au luat pensia, spun rudele

Crima socanta de la Calarasi ar fi fost facuta doar de unul dintre cei trei tineri retinuti de politie, sustin rudele victimelor. Vasile Popescu, nepotul lui Nicu Popescu, a fost primul care a aflat de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )