Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alte proteste, anuntate smbata n Piata Victoriei / Comunitatea Coruptia Ucide: Astazi vom iesi din nou. Nu scapati!

Hotnews Hotnews,
 Alte proteste, anuntate smbata n Piata Victoriei / Comunitatea Coruptia Ucide: Astazi vom iesi din nou. Nu scapati!

In Piata Victoriei din Capitala sunt anuntate proteste si sambata. Astazi vom iesi din nou, pentru libertate, pentru Romania! Nu scapati!, se scrie pe pagina de Facebook a comunitatii Coruptia Ucide. De asemenea evenimentele organizate pe reteaua de socializare vezi AICI si AICI) anuntau inca dinaintea mitingului de vineri ca protestele vor tine si astazi, sau chiar pana luni. continuă pe Hotnews

Mitingul Diasporei: Noi proteste in Piata Victoriei

42 Fortele de ordine, mobilizate in Piata Victoriei Fortele de ordine sunt mobilizate in acest moment in Piata Victoriei din Capitala. Potrivit surselor, zeci de dube de jandarmi si de ambulante sunt deja in jurul Guvernului.

A doua seara de proteste: Manifestantii se aduna din nou in Piata Victoriei(VIDEO)

O noua zi de proteste in Piata Victoriei. Asa cum au promis, manifestantii se aduna din nou in fata Guvernului. Printre ei sunt si ranitii in urma interventiei brutale a jandarmeriei. in jurul orei.

A doua seara de proteste: Mii de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei(VIDEO)

UPDATE: Numarul protestarilor din Piata Victoriei a ajuns la 5000. Pana la ora 20. 00, manifestatia a fost una pasnica. UPDATE:in Piata Victoriei se afla aproximativ 3000 de.

A doua seara de proteste: Mii de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei(FOTO, VIDEO)

000 de oameni protesteaza sambata seara in Piata Victoriei. Manifestantii scandeaza mesaje caNu va fie frica, romanii se ridica! sau Demisia. Potrivit unor surse, citate de.

A doua seara de proteste: Zeci de mii de oameni s-au adunat din nou in Piata Victoriei. Noi incidente intre protestatari si jandarmi(FOTO, VIDEO)

UPDATE: Pe cladirile din Piata Victoriei au fost proiectate mesaje antiguvernamentale. Noi imbranceli au avut loc intre protestatari si jandarmi. Adunity_80372 UPDATE:La ora 21.

Mitingul Diasporei: Peste 200 de persoane in Piata Victoriei

Peste 200 de persoane se afla deja in Piata Victoriei, la aceasta ora, pentru mitingul diasporei, programat sa inceapa la ora 17. 00, primele masini cu protestatari sosind inca din timpul noptii. Oamenii, veniti din stainatate, dar si din alte judete, scandeaza Demisia si Penalii. La aceasta ora, cateva zeci de romani veniti din strainatate s-au strans si in fata Teatrului National, urmand sa plece in mars catre Piata Victoriei, relateaza News. ro.

Protest Piata Victoriei: peste 5.000 persoane. In piata a ajuns si presedintele PNL, Ludovic Orban

Peste 5. 000 de persoane se afla sambata seara, in jurul orei 20. 00, in Piata Victoriei, unde se desfasoara un nou protest anti PSD, la care ia parte si liderul PNL, Ludovic Orban. Liderul liberal a trecut prin multimea stransa in piata, oprindu-se.

Oana Zavoranu, reactie bizara la protestele din Piata Victoriei: Se lupta Lumina cu intunericul

Oana Zavoranu a avut si ea o reactie in legatura cu violentele din Piata Victoriei. Ma feresc sa ma duc in piata Victoriei. si nu ma duc nu pentru ca sunt lasa sau slaba), cum m-am ferit.

Protestele s-au reluat in Piata Victoriei: Noi imbranceli intre protestatari si jandarmi(VIDEO)

Protestele din Piata Victoriei au fost reluate sambata. inca de la ora pranzului, oamenii au inceput sa se stranga in Piata Victoriei, si au existat deja si incidente intre manifestanti si.

Peste 400 de persoane ranite in Piata Victoriei

Peste 60. 000 de persoane s-au aflat la protestul de aseara din Piata Victoriei, potrivit Agerpres. Un numar de 440 de persoane dintre care 24 de jandarmi au primit ingrijiri medicale la mitingul din Piata Victoriei din Capitala, potrivit unei informari a ISU Bucuresti-Ilfov.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )