Libnet.ro
UNICEF

01:05

Alte sase noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Din ce zone sunt persoanele confirmate

Adevărul Adevărul,
Alte sase noi cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Din ce zone sunt persoanele confirmate

Ministerul Sanatatii anunta alte sase cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie. Astfel, bilantul in Romania a ajuns la un total de 26 de persoane confirmate. continuă pe Adevărul

Sase noi cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie

Sase noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2 din Marea Britanie au fost confirmate in Romania. Conform Ministerului Sanatatii, este vorba despre trei barbati si trei femei. in total, in tara noastra au fost confirmate 26 de cazuri de infectare cu tulpina britanica a noului coronavirus.

Alte doua cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, la Scoala 28 din Capitala

Ministerul Sanatatii anunta alte doua cazuri de infectare cu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie, la Scoala 28 din Capitala, unde este deja confirmat un focar.

Doua noi cazuri de infectare cu noua tulpina SARS-Cov-2 din Marea Britanie

Doua noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2 din Marea Britanie, linia genetica B. 7 care provin din focarul deja confirmat de la scoala nr. 28 din Bucuresti, au fost confirmate astazi de Institutul National de Sanatate Publica si Ministerul Sanatatii.

Ministrul Sanatatii: Sase noi cazuri de infectare cu tulpina britanica a COVID-19 confirmate in Romania

Inca sase noi cazuri de infectare cu tulpina britanica a SARS-COV-2au fost confirmate in Romania de Ministerul Sanatatii. Pacientii sunt trei barbati, din Bihor,Bucuresti si Ilfov.

Ministerul Sanatatii: Sase noi cazuri confirmate de infectare cu noua tulpina britanica a coronavirusului

Ministerul Sanatatii a fost informat marti de catre Institutul National de Sanatate Publica INSP) - Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile ca au fost raportate sase noi cazuri de infectare cu SARS-Cov-2, noua varianta UK - linia genetica B.

Ancheta epidemiologica la Botosani dupa confirmarea a trei cazuri de infectare cu noua tulpina britanica de COVID-19

O ancheta epidemiologica pentru depistarea de noi cazuri de infectari cu noua tulpina britanica de COVID-19 este in curs de desfasurare in Botosani, dupa ce trei tineri au fost confirmati.

Cele doua cazuri de infectare la Cluj cu noua tulpina de coronavirus nu au legatura intre ele si nu au calatorit nici in Marea Britanie

Cele doua persoane din judetul Cluj confirmatecu noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie nu au calatorit in Marea Britanie si nu au legatura intre ele, precizeaza sambata Prefectura.

Alte doua noi cazuri COVID cu tulpina din Marea Britanie, la Scoala 28 din Capitala

Doua noi cazuri de infectie cu tulpina din Marea Britanie au fost confirmate, luni, la Scoala 28 din Bucuresti. Cazurile provin din focarul existent la aceasta unitate.

CORONAVIRUS |Peste 2.600 de noi cazuri de COVID-19, in Romania. 967 de persoane sunt in stare grava la ATI. 111 pacienti au murit

Grupul de Comunicare Strategica GCS) a anuntat, in raportarea de marti, ca, in ultimele 24 de ore, au fost confirmate 2. 676 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, la nivel national. Distinct de cazurile nou.

Descoperirea socanta despre noua tulpina covid. Ce se intampla cu virusul venit din Marea Britanie

Specialistii trag semnale clare de alarma cu privire la cele mai ingrijoratoare mutatii din cinci variante emergente de coronavirus. Noile mutatii covid au fost descoperite la virusul din Africa de Sud si in Brazilia. Varianta Kent a coronavirusului, raspandit in Marea Britanie, pare sa fie supusa unor noi modificari genetice ingrijoratoare. Testele pe unele esantioane .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )