Libnet.ro
UNICEF

00:07

Alte trei persoane au murit din cauza COVID-19 in R. Moldova

Adevărul Adevărul,
Alte trei persoane au murit din cauza COVID-19 in R. Moldova

Alti trei cetateni au fost rapusi de COVID-19. Este vorba despre un barbat de 61 de ani din Chisinau, un barbat de 73 de ani din Orhei si o femeie de 83 de ani din Balti. continuă pe Adevărul

Un barbat si-a gasit sfarsitul in Muntii Bucegi. Autoritatile cred ca a murit din cauza frigului

Un barbat de 55 de ani, din Dambovita, a murit in Muntii Bucegi.

Alte 5 persoane infectat cu COVID-19 au murit in Romania

Alte cinci persoane au murit din cauza noului coronavirus, bilantul total ajungand la 1. 253, a anunt.

Alti trei pacienti au murit dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus. Bilantul deceselor ajunge la 1.262

Numarul pacientilor care au pierdut lupta cu noul coronavirus a ajuns la 1. 262, dupa ce alte trei persoane au decedat in spitale. Pacientii, cu varste cuprinse intre 64 si 71 de ani, aveau si alte comorbiditati, potrivit unui comunicat al Institutului National de Sanatate Publica INSP).

Trei persoane au fost ranite intr-un accident rutier, produs pe E85, la intrare in judetul Buzau

Un grav accident rutier produs, vineri, pe DN2 E85, la Caldarusanca, s-a soldat cu ranirea a trei persoane. Soferul uneia dintre masini a ramas incarcerat iar dupa cateva zeci de minute a fost scos constient de pompieri si trasportat la spital.

Cinci noi decese inregistrate din cauza Covid-19. Bilantul in Romania a ajuns la 1.253 de morti

Alte cinci decese ale unor persoane confirmate cu coronavirus au fost anuntate, sambata, de autoritati. Bilantul a ajuns astfel la 1. 253 de morti. Doua dintre victime sunt din Bucuresti, iar celelalte trei din Iasi, Ilfov si Brasov. Toate victimele raportate aveau si alte patologii.

inca 202 de cazuri de COVID-19 si alte trei decese, confirmate in R. Moldova

Numarul persoanelor infectate cu COVID-19 a ajuns la 8. 098, dupa ce sambata, 30 mai, au fost confirmate alte 202 de cazuri de contaminare cu noul coronavirus, in urma procesarii a 1. 539 de probe. Pe parcursul zilei de astazi, trei pacienti au pierdut lupta cu COVID-19.

Coronavirus in Romania: Alte cinci decese. Bilantul a ajuns la 1240 UPDATE

Alte cinci decese din cauza coronavirusului in Romania au fost raportate vineri dimineata, astfel ca bilantul a ajuns la 1.

VIDEO Proteste masive in Barcelona din cauza inchiderii uzinei Nissan

Mii de persoane au protestat si au dat foc la cauciucuri, in strada, in Barcelona, dupa anuntul inchiderii uzinei Nissan, unde lucreaza peste 3. 000 de oameni. Decizia de a inchide fabrica de masini din Spania ar putea afecta peste 23. 000 de alte locuri de munca, scrie Bloomberg.

Coronavirus. Primul deces al unui bebelus din cauza covid-19 in Elvetia

Pentru prima data de la declansarea crizei sanitare de SARS-CoV-2, un bebelus a murit in urma infectiei cu noul virus in Elvetia, dupa ce se imbolnavise in timp cese afla in afara tarii, a anuntat vi.

MAE: Au fost repatriati 470 de romania aflati in Spania, Belgia, Olanda si Irak. Ei nu au putut reveni in tara pana acum din cauza restrictiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus

Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) anunta ca, joi, 28 mai, au fost adusi din strainatate 470 de cetateni romani care au fost afectati de restrictiile privind transportul aerian impuse in contextul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2062 seconds )