Libnet.ro
UNICEF

15:15

Alternativa Tesla: Volkswagen a lansat ID.3, cea mai ieftina masina electrica

Playtech Playtech,
Alternativa Tesla: Volkswagen a lansat ID.3, cea mai ieftina masina electrica

Dupa lungi speculatii pe marginea performantelor ID. 3, Volkswagen a lansat alternativa perfecta la Tesla Model 3. Aceasta este cea mai ieftina masina electrica a nemtilor. Conform. continuă pe Playtech

Cea mai ieftina Dacia. O poti cumpara acum din Romania. Iata ce pret are

Cei care doresc sa isi achizitioneze un autoturism nou prin programul Rabla au la dispozitie o multime de oferte din partea companiilor din industria auto. Exista destule oferte si pentru cei care s-au orientat catre o masina autohtona. Dacia are promotii pentru toate buzunarele. in randurile de mai jos afli cat costa cea mai ieftina .

O femeie a nascut gemene la varsta de 73 de ani si a devenit cea mai batrana mama din lume. VIDEO

O femeie de 73 de ani din sudul Indiei a nascut doua gemene perfect sanatoase. Femeia, al carei sot are 82 de ani, a marturisit ca ziua in care le-a adus pe lume pe fetite a fost cea mai frumoasa din viata ei. Ea a devenit cea mai batrana mama din lume, insa recordul nu .

CELE MAI TARI BANCURI BULA: Care e politica cea mai buna pe vremurile astea

Bula, care e politica cea mai buna pe vremurile astea? Sa-i pacalesti pe toti. Si cea mai proasta? Sa crezi ca i-ai pacalit.

A baut cea mai scumpa bere din lume, din greseala: cat l-a costat aventura

Un australian intra intr-un bar, isi comanda o bere, o plateste si afla ulterior ca a fost cea mai scumpa din lume. Desi suna a inceput de banc, aceasta a fost premisa unui soc de proportii pentru cel care a experimentat-o la prima mana. Pater Lalor era in vizita de serviciu la Manchester, cand s-a .

Vremea va fi calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana

Vremea va continua sa fie calduroasa in cea mai mare parte a tarii in aceasta saptamana, cu temperat.

Cea mai buna prietena a Luizei Melencu rupe tacerea la sase luni dupa disparitia acesteia: intotdeauna imi spunea asta...

Lulu era fericita. intotdeauna imi spunea ca abia asteapta sa aiba 18 ani si sa termine liceul, ca sa se angajeze, sa faca banii ei, spune cea mai buna prietena a Luizei. Se teme si nu vrea ca.

SONDAJ Care e cea mai mare problema in invatamantul romanesc?

A inceput scoala, continua semnalele legate de diversele probleme ale invatamantului romanesc. Dupa o vara in care s-a tot discutat despre titularizari, siguranta elevilor, examene, careurile s-au aglomerat luni cu mii de copii, parinti, profesori, reprezentanti ai primariilor si bisericilor. Grupurile de Whatsapp se incing iar, curg discutiile despre rechizite si atentii. Iar Presedintele Iohannis a vorbit din nou, azi, despre esecul politicilor publice din educatie. Pentru tine, care e cea mai grava problema a invatamantului romanesc?Participa la sondajul HotNews. ro.

Cum a ajuns o ruina cea mai mare ferma de seminte de legume si flori din Europa de est. Costul urias pentru salvarea celebrului domeniu

Cea mai mare ferma producatoare de seminte de legume si flori din Europa de Rasarit se gasea in anul 1947 in Baragan. Ferma-model din Perieti, judetul Ialomita, se afla astazi intr-o stare jalnica, o ruina in inima Baraganului.

Romania are cea mai valoroasa echipa de canotaj tineret din Europa! 9 medalii de aur!

Romania a fost reprezentata la Campionatele Europene de Canotaj Tineret- U23 de la Ioannina, Grecia, de nu mai putin de 14 echipaje si 49 de sportivi, iar rezultatele obtinute plaseaza tara noastra in fruntea clasamentului european pe natiuni.

Cea mai scurta cursa de la Ultra Trail du Mont Blanc, castigata de un elvetian

Ca si anul trecut, elvetianul Cesar Costa a fost primul la cea mai noua cursa din cadrul Ultra Trail du Mont Blanc UTMB), Martigny-Combe-Chamonix MCC), sportivul terminand cei 40 de kilometri in 3 ore, 40 de minute si 36 de secunde.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )