Libnet.ro
UNICEF

11:15

Amanarea ratelor pentru credite ipotecare: Bancile care vor garantii pentru dobanzi trebuie sa-si anunte intentia pana la 13 aprilie

Adevărul Adevărul,
Amanarea ratelor pentru credite ipotecare: Bancile care vor garantii pentru dobanzi trebuie sa-si anunte intentia pana la 13 aprilie

Bancile care vor sa acceseze garantiile aferente dobanzilor esalonate pentru creditele ipotecare trebuie sa instiinteze Fondul de Garantare pana la data de 13 aprilie, a informat Fondul. continuă pe Adevărul

Portal unde clientii pot raporta daca bancile incalca OUG privind amanarea ratelor la credite

Ministrul de Finante, Florin Citu, a anuntat luni la RFI lansarea unui portal, unde clientii pot raporta daca bancile incalca OUG privind amanarea ratelor la credite. Ministrul face apel la solidaritate, in contextul coronavirusului, scrie Mediafax. Florin Citu anunta lansarea unui portal, unde clientii care intampina dificultati in relatia cu bancile pot face o sesizare: Luni lansam la Ministerul Finantelor Publice un portal, unde cetatenii romani care intampina dificultati in relatia cu bancile pot sa ne scrie si vom verifica daca aceste norme sunt aplicate, asa cum le-am facut noi, de catre sistemul bancar.

in atentia antreprenorilor. Conditiile, cine si cum beneficiaza de amanarea ratelor la credite

Pe langa persoanele fizice, si firmele pot beneficia de amanarea ratelor al credite cu pana la 9 luni. Normele de aplicare au fost deja publicate in Monitorul oficial. Antreprenorii trebuie sa fie atenti inainte de a lua decizia pentru ca, printre altele, dobanda se va capitaliza. Plus ca trebuie sa indeplineasca anumite conditii pentru a se aproba suspendarea ratelor.

Specialisti: romanii trebuie sa evite amanarea ratelor, mai tarziu vor plati mai mult

Amanarea ratelor nu e solutie pentru toata lumea, ne avertizeaza specialistii, chiar daca acum pare o varianta pentru cei care trec prin reduceri de salarii sau au o perioada financiara dificila.

Bancile vor amana plata ratelor pentru toti clientii afectati de pandemie. Ce trebuie sa stie persoanele fizice

Bancile vor amana plata ratelor pentru toti clientii afectati de criza provocata de raspandirea COVID-19, in cazul populatiei fiind suficienta pentru aprobarea facilitatii o declaratie pe proprie raspundere ca au fost afectate veniturile fata de situatia anterioara declansarii situatiei de urgenta.

Bancile vor amana plata ratelor pentru toti clientii afectati de criza Covid-19

Bancile vor amana plata ratelor pentru toti clientii afectati de criza provocata de raspandirea COVID-19, in cazul populatiei fiind suficienta pentru aprobarea facilitatii o declaratie pe proprie raspundere ca au fost afectate veniturile fata de situatia anterioara declansarii situatiei de urgenta, a transmis, astazi, Ministerul Finantelor Publice.

Ministerul Finantelor: Bancile vor amana plata ratelor pentru toti clientii afectati de criza COVID-19

Bancile vor amana plata ratelor pentru toti clientii afectati de criza provocata de raspandirea COVID-19, in cazul populatiei fiind suficienta pentru aprobarea facilitatii o declaratie pe proprie raspundere ca au fost afectate veniturile fata de situatia anterioara declansarii situatiei de urgenta.

Citu. Cer bancilor sa trateze cu celeritate cererile de amanare a platii ratelor pentru clientii afectati de criza coronavirus

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a cerut bancilor sa trateze cu celeritate cererile de amanare a platii ratelor pentru clientii afectati de criza coronavirus, el precizand ca romanii pot trimite deja cereri in acest sens catre banci.

Amanarea ratelor la credite: Normele au fost publicate in Monitorul Oficial

Bancile vor amana plata ratelor pentru clientii afectati de criza provocata de raspandirea COVID-19. Normele de aplicare ale Ordonantei publicata saptamana trecuta au fost publicate in Monitorul Oficial.

Florin Citu, despre amanarea ratelor: Lansam un portal unde oamenii pot face sesizari, daca au neintelegeri cu bancile

Ministrul de Finante, Florin Citu, a anuntat ca lanseaza un portal, unde clientii pot face sesizari daca bancile incalca OUG privind amanarea ratelor la credite si, totodata, a facut apel la solidaritate, in contextul coronavirusului.

Citu, despre amanarea ratelor: Unele banci s-au suparat. Vom face un portal special unde romanii pot face reclamatii

Stiu ca bancile s-au suparat, dar trebuie sa fim solidari. Lansam la Ministerul Finantelor Publice un portal unde pot sa ne scrie cetatenii care intampina dificultati in relatia cu bancile, a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )