Libnet.ro
UNICEF

16:45

Ambasada SUA la Bucuresti, despre finala Halep vs Williams: Azi nu tinem cu nimeni, doar ne bucuram de frumusetea tenisului. Hai, Romania! Go, USA!

Hotnews Hotnews,
 Ambasada SUA la Bucuresti, despre finala Halep vs Williams: Azi nu tinem cu nimeni, doar ne bucuram de frumusetea tenisului. Hai, Romania! Go, USA!

Ambasada SUA la Bucuresti a transmis un mesaj pe Facebook inaintea partidei Simona Halep vs Serena Williams, din finala turneului de la Wimbledon. continuă pe Hotnews

Roger Federer, alaturi de Simona Halep. Ce a spus legendarul jucator elvetian despre finala de azi de la Wimbledon

Simona Halep joaca azi prima ei finala de la Wimbledon si are sansa de a castiga al doilea grand Slam din cariera, daca o invinge pe Serena Williams.

Simona Halep, despre finala cu Serena Williams: Ma simt mai puternica mental sa o infrunt

Simona Halep a declarat ca se simte mai puternica mental pentru marea provocare de a juca sambata impotriva Serenei Williams in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, relateaza.

Le Figaro, despre finala dintre Simona Halep si Serena Williams: in sfarsit, vedem un meci mare pe tabloul feminin

Publicatia Le Figaro scrie, sambata, ca finala de la Wimbledon dintre Serena Williams si Simona Halep trebuie urmarita deoarece in sfarsit se disputa un meci mare pe tabloul feminin din acest an.

Ce spune Serena Williams despre finala de la Wimbledon cu Simona Halep

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 10 WTA va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Slem al anului, dupa ce a trecut, joi, in semifinale de.

Prima reactie a Serenei Williams dupa calificarea in finala de la Wimbledon. Ce a putut spune despre Simona Halep

Adversara Simonei Halep din finala turneului de la Wimbledon, Serena Williams a vorbit dupa meciul din semifinale despre partida care va desemna castigatorea de anul acesta.

Serena Williams, despre Simona Halep: A jucat incredibil azi, mereu au fost meciuri grele cu ea

Serena Williams a declarat, joi, ca Simona Halep a jucat incredibil in semifinale cu Elina Svitolina.

John McEnroe, despre Simona Halep: Se misca mai bine decat oricine in circuit. Nu stiu de ce a crezut ca nu poate juca bine pe iarba

Fostul tenismen John McEnroe a declarat, sambata, la BBC TV, ca Simona Halep a dominat-o total pe Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon, iar americanca a fost socata, ceea ce este incredibil avand in vedere experienta ei.

Becali, despre finala de la Wimbledon: Mai mult ma concentrez la rugaciune decat la joc. Am o oftica mare pe Serena De ce va renunta sa se uite la tenis

Gigi Becali a declarat, vineri, la un post de televiziune, ca isi doreste ca Simona Halep sa o invinga categoric pe americanca Serena Williams in finala turneului de la Wimbledon.

Tenisul romanesc, in alerta: Anunt de ULTIM moment despre Simona HALEP!

Roger Federer, finalist la Wimbledon dupa ce l-a invins pe Rafael Nadal, i-a transmis un mesaj de incurajare Simonei Halep, inaintea finalei pe care aceasta o va juca in compania Serenei Williams. Elvetianul a.

Ilie Nastase, despre finala de la Wimbledon: Daca o plimba pe Serena stanga-dreapta pe teren, Simona va castiga

Marele campion mondial, Ilie Nastase, a avut o interventie telefonica joi seara la Sinteza Zilei, in legatura cu finala turneului deWimbledon, dintre romanca Simona Halep si americanca Serena.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )