Libnet.ro
UNICEF

01:05

AMBASADOR pentru Romania. Unul din cei mai renumiti fotografi ai National Geographic, fermecat de Bucuresti

Antena3 Antena3,
AMBASADOR pentru Romania. Unul din cei mai renumiti fotografi ai National Geographic, fermecat de Bucuresti

Andrew Evans, unul din cei mai renumiti fotografi ai National Geographic, se afla de mai bine de o saptamana in Bucuresti, unde a inceput filmarile pentru un documentar cu tema istorica. Fotograful s-a lasat. continuă pe Antena3

Hong Kong-ul s-a transformat peste noapte. Unul din cele mai mari centre economice ale lumii este acum capitala protestelor

De doua nopti consecutiv, chinezii dorm sub cerul liber pentru a avea parte de un scrutin electoral liber si corect. Zeci de mii de manifestanti au ocupat centrul Hong Kongului si promit ca nu vor elibera strazile.

in premiera: Cei mai iubiti dintre pamanteni - Redescopera marii scriitori ai Romaniei prin ochii femeilor care i-au iubit

Noi i-am citit, ele i-au inspirat. in viata fiecarui mare scriitor a existat o muza. Femei speciale, inteligente, atrase si de geniul artistului, si de barbatul din el. Unele dintre ele au descoperit, peste ani,.

Automobile Bavaria a prezentat in avanpremiera pentru Romania modelul BMW i8

Automobile Bavaria , cel mai mare dealer BMW, a prezentat in avanpremiera pentru Romania modelul BMW i8, la evenimentul de aniversare a 20 de ani de la deschiderea primei reprezentante oficiale BMW in tara, in anul 1994.

Expertul in parenting Daniel Siegel, pentru prima data in Romania: intamplarile din propria copilarie influenteaza relatia cu copilul

Doctor Daniel Siegel, unul dintre cei mai influenti experti in sanatate relationala din lume s-a aflat pentru prima oara in Romania pentru a oferi parintilor solutii care vizeaza imbunatatirea relatiei si comunicarii cu copiii si, implicit, a educatiei pe care o dau acestora.

Mirela Vescan: Este mare nevoie de make-up artisti profesionisti in Romania

Unul dintre cei mai buni make-up artisti romani, Mirela Vescan, va incepe, pe 6 octombrie un nou curs de machiaj la Intact Media Academy. Este mare nevoie de machiori pregatiti in Romania, romancele nu sunt.

Victor Ponta, pentru CNN: Independenta energetica, unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune

Independenta energetica reprezinta unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune. Afirmatia a fost facuta de premierul Victor Ponta in cadrul unei interventii la postul.

FOTO Cei mai vestiti vanatori vasluieni s-au intrecut la un concurs de arta culinara

Aproape 1000 de persoane au participat sambata seara la cea de-a doua editie a Festivalului Vanatorilor, eveniment organizat de Asociatia Judeteana a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi Vaslui, in cadrul caruia cei mai talentati vanatori din judet s-au intrecut intr-un concurs de gatit in aer liber.

Basescu: Elena Udrea este buna pentru Romania!

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Congresul PNTCD, ca Elena Udrea este buna pentru Romania si ca poate garanta faptul ca este un om inteligent, care face compromisuri politice, adaugand ca spera totusi ca aceasta sa fie.

Basescu: Am convingerea ca Elena Udrea este buna pentru Romania. Va pot garanta ca e un om inteligent

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Congresul PNTCD, ca Elena Udrea este buna pentru Romania si ca poate garanta faptul ca este un om inteligent, care nu face compromisuri politice, adaugand ca spera totusi ca aceasta sa fie capabila, la nevoie, sa faca si compromisuri.

1 milion de euro pentru accesul romanilor din mediul rural la servicii medicale, in bugetul UE pe anul 2015

Fonduri de 1 milion de euro urmeaza sa fie investite in Romania pentru accesul populatiei din mediul rural la servicii medicale, conform unui amendament initiat de un eurodeputat roman la bugetul UE pe anul 2015, aprobat marti de Comisia pentru bugete a Parlamentului European.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2246 seconds )