Libnet.ro
UNICEF

18:00

Automobile Bavaria a prezentat in avanpremiera pentru Romania modelul BMW i8

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Automobile Bavaria a prezentat in avanpremiera pentru Romania modelul BMW i8

Automobile Bavaria , cel mai mare dealer BMW, a prezentat in avanpremiera pentru Romania modelul BMW i8, la evenimentul de aniversare a 20 de ani de la deschiderea primei reprezentante oficiale BMW in tara, in anul 1994. continuă pe Wall-Street Ro

Schmidt, Automobile Bavaria: In urma cu 20 de ani era mult mai profitabil un business in Romania decat in Germania

Michael Schmidt 54 de ani), fondatorul Automobile Bavaria , spune intr-un interviu acordat Wall-Street. ro, la 20 de ani de la primele exemplare BMW noi vandute pe piata romaneasca, ca in Romania la acea vreme era mult profitabil sa ai un business.

Iohannis si-a prezentat programul pentru alegerile prezidentiale la Palatul Parlamentului

Klaus Iohannis, candidatul ACL la presedintia Romaniei, si-a prezentat programul pentru alegeri, in cadrul eveniment desfasurat luni la Palatul Parlamentului. Programul lui Iohannis pentru alegerile prezidentiale.

Basescu: Elena Udrea este buna pentru Romania!

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Congresul PNTCD, ca Elena Udrea este buna pentru Romania si ca poate garanta faptul ca este un om inteligent, care face compromisuri politice, adaugand ca spera totusi ca aceasta sa fie.

Basescu: Am convingerea ca Elena Udrea este buna pentru Romania. Va pot garanta ca e un om inteligent

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Congresul PNTCD, ca Elena Udrea este buna pentru Romania si ca poate garanta faptul ca este un om inteligent, care nu face compromisuri politice, adaugand ca spera totusi ca aceasta sa fie capabila, la nevoie, sa faca si compromisuri.

Klaus Iohannis si-a prezentat programul pentru alegerile prezidentiale la Palatul Parlamentului

Candidatul ACL la prezidentiale, Klaus Iohannis, si-a prezentat, luni, programul pentru alegeri Romania lucrului bine facut, la Palatul Parlamentului, in prezenta a aproape 800 de persoane. La prezentarea.

AMBASADOR pentru Romania. Unul din cei mai renumiti fotografi ai National Geographic, fermecat de Bucuresti

Andrew Evans, unul din cei mai renumiti fotografi ai National Geographic, se afla de mai bine de o saptamana in Bucuresti, unde a inceput filmarile pentru un documentar cu tema istorica. Fotograful s-a lasat.

Doua medalii de aur, una de argint si una de bronz pentru Romania, in prima zi a Cupei Europei de judo de la Belgrad

Romania a cucerit, sambata, in prima zi a Cupei Europei la judo de la Belgrad, doua medalii de aur, una de argint si una de bronz, transmite Mediafax. La feminin, categoria 48 de kilograme, finala a fost disputat.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )