Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ambasadorul Dan Mihalache, despre votul romanilor din Marea Britanie: Aproape 5.000 de oameni s-au prezentat la urne

B1 B1,
Ambasadorul Dan Mihalache, despre votul romanilor din Marea Britanie: Aproape 5.000 de oameni s-au prezentat la urne

Ambasadorul Romaniei in Marea Britanie, Dan Mihalache, a declarat sambata ca aproape 5. 000 de persoane au votat la Londra, la referendumul pentru redefinirea familiei. A fost o singura sectie de votare in. continuă pe B1

VIDEO Ambasadorul Dan Mihalache, despre coada la vot la o sectie din Londra: Nu aveam de unde sa stim dinainte

Imagini aparute in mediul online arata aglomeratie in aceasta seara la una dintre sectiile de votare deschise in Marea Britanie. Ambasadorul Romaniei in UK, Dan Mihalache, a declarat pentru Mediafax ca au fost luate toate masurile si ca se va face o analiza sa vada daca e nevoie pe viitor de noi sectii.

Viorica Dancila, despre votul din 2015, din Parlamentul European, in favoarea casatoriilor intre persoanele de acelasi sex: Romanii se pot gandi

Premierul Viorica Dancila a declarat sambata, referitor la votul favorabil din Parlamentul European pe raportul ce prevedea inclusiv casatoriile gay, ca documentul respectiv indemna institutiile sa se gandeasca legat de casatoriile intre persoanele de acelasi sex. Eu cred ca romanii se pot gandi, a declarat premierul.

50 de universitati din Marea Britanie au venit la Bucuresti dupa studenti romni. Sa speram ca vom convinge Guvernul sa mentina acelasi sistem si dupa Brexit

Peste 50 de universitati din Marea Britanie sunt in acest weekend la Bucuresti, la RIUF- Romanian International University Fair- pentru a-i recruta pe viitorii studenti romani. intrebati ce se va intampla cu studentii din tarile europene dupa Brexit, reprezentantii universitatilor britanice nu au un raspuns clar.

[P] Rusia, marele cstigator al blocajului din Marea Neagra?

Tema offshore inflameaza spiritele la Bucuresti. in urma cu un an, acest subiect nici macar nu exista in discutiile publice. Cu toate acestea, exact aceleasi companii care zilele acestea trebuie sa decida ce vor face cu investitiile din Marea Neagra faceau explorari costisitoare in Marea Neagra.

Legea Offshore, n forma impusa de PSD si sprijinita de UDMR, pune n pericol investitiile din Marea Neagra/ Investitorii sustin ca va fi imposibila realizarea proiectelor

Stabilitatea fiscala este complet inlaturata, ceea ce face imposibila luarea deciziilor finale de investitie, se arata intr-o scrisoare transmisa de Asociatia Romana a Concesionarilor offshore din Marea Neagra ARCOMN) presedintilor celor doua camere ale Parlamentului si mai multor parlamentari. Scrisoarea a fost transmisa joi, in contextul in care plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa fie adoptata forma finala a legii, forma impusa de PSD, cu sustinerea UDMR. Reamintim ca opozitia si ALDE, partenerul de coalitie al PSD, au acuzat lipsa de transparenta in dezbateri si faptul ca le-au fost impuse, peste noapte, noi amendamente, fara a li se acorda timpul necesar pentru a le analiza. Acum, concesionarii din Marea Neagra atrag atentia ca noile modificari ar face imposibila realizarea acestor proiecte. UPDATE Si Federatia Patronala Petrol si Gaze FPPG) considera ca noile amendamente vor descuraja investitiile din Marea Neagra.

Georgian Pop (PSD): In contextul militarizarii peninsulei Crimeea, investitia din Marea Neagra ar avea o relevanta strategica, iar parteneriatul strategic cu SUA ar capata noi valente

RUSIA, MARELE CASTIGATOR AL BLOCAJULUI DIN MAREA NEAGRA? Tema offshore inflameaza spiritele la Bucuresti. in urma cu un an, acest subiect nici macar nu exista in discutiile publice. Cu toate acestea, exact.

Aparitia din Marea Moarta care creaza controverse printre crestini. Se implineste o noua profetie biblica

Naom Bedein este un fotograf care a surprins pesti in Marea Moarta. Despre acest moment, crestinii cred ca implineste o profetie care anunta Sfarsitul Lumii. in Bibllie, in cartea lui Ezechiel se arata.

Se intampla si la case mai mari! inmormantarea Regelui Tiganilor din Marea Britanie a BLOCAT un oras intreg: Magazine iNCHISE si sute de persoane pe strazi (FOTO)

Pentru romi, traditia este traditie, oriunde s-ar afla. in Marea Britanie, inmormantarea celui supranumit Regele Tiganilor a fost un adevarat spectacol. Ivor Hughes 46 de ani) a fost condus pe.

Vanzarile Dacia din Marea Britanie scad cu 45%

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au inregistrat in septembrie un declin de 20,5%, in urma introducerii procedurilor mai stricte de testare a poluarii WLTP), transmite Reuters.

Basescu: Atletii bataliei privind gazele din Marea Neagra sunt Dragnea si Tariceanu. Dar interesul Romaniei?

Traian Basescu intervine in scandalul privind Legea Offshore. Fostul presedinte sustine ca Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu uita de interesul Romaniei in disputa lor pentru extractia de gaze din.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )