Libnet.ro
UNICEF

12:16

Amenda de 5000 de lei pentru PRO TV! Ce s-a auzit pe postul tv. Sanctiunea a fost inevitabila

Playtech Playtech,
Amenda de 5000 de lei pentru PRO TV! Ce s-a auzit pe postul tv. Sanctiunea a fost inevitabila

Fraza ii place sa isi bage capul intre toate tatele mari pe care le vede a adus postului Pro TV o amenda de 5. 000 de lei din partea CNA. CNA a amendat Pro TV cu 5. 000 de lei. Limbajul a fost nepotrivit pentru ora difuzarii Radu Herjeu, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), a . continuă pe Playtech

Postul Pro TV, amendat cu 5.000 de lei de CNA. Ce au reclamat telespectatorii

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a amendat postul Pro TV cu 5. 000 de lei, deoarece la difuzarea filmului serial Profu din 02. 2021 a fost incalcata legislatia audiovizuala privind protectia minorului.

Catalin Maruta are COVID-19. Se opreste emisiunea de la Pro TV?

Catalin Maruta a anuntat ca este infectat cu virusul SARS-CoV-2 si a transmis, printr-un mesaj pe pagina sa de socializare, ce se va intampla cu emisiunea lui zilnica de la Pro TV, in conditiile in care nu va putea fi prezent in studio.

Fiul lui Radu Mazare, amendat cu 1.000 de lei pentru ca si-a serbat ziua de nastere intr-un local din Mamaia

Fiul fostului primar al Constantei, Radu Mazare, Raducu, a fost amendat de politisti cu suma de 1. 000 de lei pentru ca si-a serbat ziua de nastere intr-un local din Mamaia, iar la eveniment se aflau peste 20 de persoane, incalcandu-se astfel regulile adoptate in actualul context epidemiologic.

Fiul lui Radu Mazare, amendat cu 1.000 de lei pentru ca a incalcat masurile anti-COVID si si-a serbat ziua de nastere intr-un local din Mamaia

Raducu Mazare, fiul fostului primar al Constantei Radu Mazare, a fost amendat de politisti cu 1. 000 de lei pentru ca si-a serbat ziua de nastere intr-un local din Mamaia, iar la eveniment se aflau peste 20 de persoane, incalcandu-se astfel regulile stabilite in contextul pandemiei de COVID.

Guvernul a aprobat ca fiecare persoana afectata de incendiul de la Institutul Matei Bals sa primeasca cate 5.000 de lei

Guvernul a aprobat hotararea privind acordarea unor ajutoare de urgenta in valoare de 5. 000 de lei pentru fiecare persoana afectata de incendiul produs la Institutul de Boli Infectioase Matei Bals, pentru sprijinirea familiilor apartinatoare victimelor.

Pastor amendat cu 5.000 de lei pentru ca a organizat un botez cu 60 de persoane. Politia a intrerupt evenimentul VIDEO

Politistii au intrerupt duminica un botez la care participau 60 de persoane, care nu foloseau masca de protectie. Actiunea a avut loc in localitatea Sard, judetul Alba.

Lovitura dura pentru Las Fierbinti. E clar, serialul PRO TV nu mai are magie. Ce se intampla

Lovitura dura pentru Las Fierbinti. Este clar, serialul PRO TV nu mai are magie. Ce se intampla cu productia PRO, cititi in randurile de mai jos. Las Fierbiti nu mai este in topul preferintelor romanilor. Ce urmaresc acum cei mai multi romani la televizor Este lovitura dura pentru serialul Las Fierbinti. Este foarte clar, serialul .

Cum reuseste Monica Barladeanu sa scape de celulita. Actrita de la PRO TV le-a dezvaluit fanilor secretul pentru o silueta impecabila

La 42 de ani este considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania si din Europa. Cum reuseste Monica Barladeanu sa scape de celulita. Actrita de la PRO TV le-a dezvaluit fanilor secretul sau si cum isi mentine silueta impecabila. Superba actrita pare ca a descoperit secretul tineretii vesnice si arata mai bine decat .

Adela Popescu a anuntat sexul copilului. Vedeta de la Pro TV e uimita: Asta e cel mai amuzant

Adela Popescu a anuntat astazi, in cadrul emisiunii Vorbeste lumea, de la Pro TV, ce sex va avea bebelusul pe care il poarta in pantec. Baietel sau fetita? Toti admiratorii ei s-au perpelit in asteptarea raspunsului la aceasta intrebare, dupa ce au aflat ca vedeta va deveni mama pentru a treia oara. Adela Popescu a .

Neti Sandu, victima pe internet. Ce a patit vedeta de la Pro TV

Neti Sandu a fost victima escrocilor. Vedeta TV nici nu stia ce se intampla, pana cand a fost anuntata de sustinatorii ei. Neti Sandu, victima escrocilor Neti Sandu, vedeta de la Pro Tv a descoperit cu stupoare ca numele ei era folosit cu scopul de a promova si vinde anumite produse in mediul online. Escrocii .

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )