Libnet.ro
UNICEF

11:15

Amendamentele Ordonantei pentru amanarea ratelor au trecut de Senat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amendamentele Ordonantei pentru amanarea ratelor au trecut de Senat

Citu a anuntat infiintarea unei platforme digitale pentru depunerea reclamatiilor in cazul in care debitorii sunt refuzati de banci Amendamentele aduse de social-democrati la Ordonanta care amana ratele bancare au trecut, ieri, de Senat, fiind adoptate in sedinta plenului, dupa cum ne-a spus senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir. Modificarile propuse fusesera votate, marti, de senatorii din Comisia Economica. continuă pe Ziarul Bursa

Portal unde clientii pot raporta daca bancile incalca OUG privind amanarea ratelor la credite

Ministrul de Finante, Florin Citu, a anuntat luni la RFI lansarea unui portal, unde clientii pot raporta daca bancile incalca OUG privind amanarea ratelor la credite. Ministrul face apel la solidaritate, in contextul coronavirusului, scrie Mediafax. Florin Citu anunta lansarea unui portal, unde clientii care intampina dificultati in relatia cu bancile pot face o sesizare: Luni lansam la Ministerul Finantelor Publice un portal, unde cetatenii romani care intampina dificultati in relatia cu bancile pot sa ne scrie si vom verifica daca aceste norme sunt aplicate, asa cum le-am facut noi, de catre sistemul bancar.

Specialisti: romanii trebuie sa evite amanarea ratelor, mai tarziu vor plati mai mult

Amanarea ratelor nu e solutie pentru toata lumea, ne avertizeaza specialistii, chiar daca acum pare o varianta pentru cei care trec prin reduceri de salarii sau au o perioada financiara dificila.

Ministerul Finantelor asteapta sesizari legate de amanarea ratelor

In cazul in care ati fost refuzati de o institutie financiar -bancara, formularul pentru sesizari legate de amanarea ratelor la credite acordate de institutii de credit si institutii financiare nebancare este disponibil pe site-ul: https:aici. gov. ro.

Tariceanu, despre OUG pentru amanarea alegerilor

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu critica, miercuri, OUG pentru amanarea alegerilor si posi.

Citu, despre amanarea ratelor: Unele banci s-au suparat. Vom face un portal special unde romanii pot face reclamatii

Stiu ca bancile s-au suparat, dar trebuie sa fim solidari. Lansam la Ministerul Finantelor Publice un portal unde pot sa ne scrie cetatenii care intampina dificultati in relatia cu bancile, a declarat Florin Citu, ministrul Finantelor.

Amendamentele Ordonantei care amana ratele - adoptate de senatorii din Comisia Economica

ACTUALIZARE: - 16:41 - Amendamentele au trecut astazi si de plenul Senatului, dupa cum ne-a spus Daniel Catalin Zamfir --- Senatorii din Comisia Economica au aprobat, astazi, amendamentele la Ordonanta de Urgenta care amana ratele bancare pana la noua luni, a anuntat senatorul PSD Daniel Catalin Zamfir.

Amanarea ratelor pentru credite ipotecare: Bancile care vor garantii pentru dobanzi trebuie sa-si anunte intentia pana la 13 aprilie

Bancile care vor sa acceseze garantiile aferente dobanzilor esalonate pentru creditele ipotecare trebuie sa instiinteze Fondul de Garantare pana la data de 13 aprilie, a informat Fondul.

Modificari drastice la amanarea ratelor: Ratele se pot suspenda fara costuri si fara dovezi ca veniturile au scazut. Pot beneficia si restantierii

Senatul a adoptat miercuri o serie de modificari drastice la ordonanta care amana ratele bancare. Vor putea beneficia de masura majoritatea romanilor cu credite, inclusiv restantierii, fara sa aduca dovezi ca au fost afectati de criza, iar ei nu vor mai suporta costuri, precum dobanzi sau comisioane, pe durata suspendarii ratelor.

Ce se intampla cand ceri amanarea ratelor la ING Bank si ce spune legea

ING e una dintre primele banci care au fost de acord, individual, sa accepte amanarea platii unor rate in urma unor solutii gasite cu clienti. Lucrurile s-au schimbat, insa, dupa ce.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )