Libnet.ro
UNICEF

13:30

Amenzi mai mari pentru vecinii care dau gauri cu bormasina

Antena3 Antena3,
Amenzi mai mari pentru vecinii care dau gauri cu bormasina

Muzica data la maximum, certurile si lucrarile din apartamente facute la ore nepotrivite ne-au transformat in europenii care au printre cei mai rai vecini, iar amenzile pentru cei care isi deranjeaza vecinii se vor mari. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Amenzi uriase pentru cei care dau gauri noaptea cu bormasina. Nu mi se pare normal, esti la tine in casa

Muzica data la maximum, certurile si lucrarile din apartamente facute la ore nepotrivite ne-au transformat in europenii care au printre cei mai rai vecini.

Cresc amenzile pentru cei care isi deranjeaza vecinii in timpul orelor de liniste

Amenzi mai mari pentru cei care isi deranjeaza in mod repetat vecinii.

Salarii mai mari pentru angajatii din Ministerul de Interne

Din luna ianuarie, politistii, militarii si civilii din Ministerul de Interne primesc salarii si solde mai mari, la nivelul celor din Ministerul Apararii. Astfel, salariile de baza, soldele de.

Angajatii Ministerului Afacerilor Interne vor primi, din ianuarie, solde si salarii mai mari

Politistii, militarii si personalul civil din cadrul Ministerului Afacerilor Interne vor primi, din luna ianuarie, salarii si solde mai mari, la nivelul celor ale personalului din Ministerul Apararii Nationale.

Sfaturi pentru romanii care vor bani pentru afacerea lor: cum convingi un investitor?

La inceput de 2020, Radu Georgescu a venit cu o analiza a pietei de startup-uri locale, dar si cu sfaturi pentru cei care ar vrea sa atraga investitie. Radu Georgescu controleaza fondul de.

Adjudecam medalii oriunde ne ducem: Acestea sunt liceele care dau cei mai multi olimpici din tara

163 de elevi din licee romanesti s-au remarcat la olimpiadele si concursurile internationale, unde au obtinut 192 de premii la concursurile internationale la care au participat. Liceul International de Informatica Bucuresti este unitatea care da cei.

Science Report: Marile descoperiri care vor schimba lumea in urmatorul deceniu (II): Mini-creiere mai mari si mai bune

Ultimul deceniu a adus progrese remarcabile in stiinte, de la descoperirea bosonului Higgs pana la editarea genetica ca in povestirile stiintifico-fantastice. Dar care vor fi cele mai importante salturi urmatoare ale cunoasterii? Siteul Live Science a intrebat mai multi experti care vor fi descoperirile, tehnicile si progresele din domeniile lor pe care vor fi entuziasmati sa le vada in anii 700;20.

VIDEO A murit celebrul taragotist Sergiu Cipariu, fost colaborator al celor mai mari interpreti de muzica populara

Sergiu Cipariu Babu), unul dintre cei mai iubiti si apreciati interpreti si instrumentisti de muzica populara, s-a stins din viata. in decembrie, implinise 70 de ani.

MAE lanseaza o noua avertizare de calatorie pentru Grecia. Care sunt riscurile

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau intentioneaza sa calatoreasca in Grecia in legatura cu mentinerea unor restrictii si anularea unor curse regulate ale navelor care asigura transportul de calatori, din cauza conditiilor meteo nefavorabile.

Decizie a CEDO in cazul primului roman condamnat pentru terorism, care a reclamat conditii necorespunzatoare de detentie

Dragos Ciupercescu, primul roman condamnat pentru terorism, in urma atacului cu grenada din 2002 de la Liceul Jean Monet din Capitala, are din nou cistig de cauza la CEDO, care a dispus daune de 3. 000 de euro, dupa ce a reclamat conditiile necorespunzatoare din penitenciar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )