Libnet.ro
UNICEF

01:05

Amenzi mai severe pentru cei care taie sau transporta ilegal lemnul de fag

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Amenzi mai severe pentru cei care taie sau transporta ilegal lemnul de fag

Guvernul a adoptat amenzi mai severe pentru cei care taie sau trans-porta ilegal lemnul de fag, dar si pentru administratorii de padure care nu respecta legea, a spus, ieri, Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cris-tiana Pasca Palmer, care a precizat ca modificarile prevazute in ordonanta de urgenta au fost solicitate si de catre Comisia Europeana. continuă pe Ziarul Bursa

Decizie istorica: amenzi uriase pentru cei care injura pe Facebook

Manifestarile violente in mediul online incep sa fie taxate din ce in ce mai mult si mai des de autoritati, chiar si in Romania, potrivit playtech. roJignirea publica a unei persoane, prin intermediul.

O judecatorie din Brasov a stabilit o pedeapsa pentru cei care jignesc pe Facebook

Manifestarile violente in mediul online incep sa fie taxate din ce in ce mai mult si mai des de autoritati, chiar si in Romania. O hotarare din 2015 a Judecatoriei Fagaras a stabilit ca jignirea unei persoane prin intermediul contului de Facebook reprezinta o fapta de natura contraventionala, care poate fi sanctionata de autoritati, potrivit [].

in Sectorul 5 din Bucuresti, ajutoare sociale doar pentru cei care fac munca in folosul comunitatii

Consiliul Local al Sectorului 5 din Bucuresti a decis sa nu mai acorde ajutoare sociale persoanelor apte de munca decat daca acestea au un loc de munca stabil sau daca presteaza munca in folosul comunitatii.

Ce inseamna daca te trezesti subit noaptea la aceeasi ora. Probleme de sanatate pentru cei care deschid ochii la 3.10

Daca in fiecare noapte te trezesti brusc la aceesi ora, trebui sa stii care este cauza! Metodele tradionale ale medicinei chineze acorda atentie metodelor de plasare a energiei in diferite zone ale corpului. In cazul .

Ce se intampla daca apesi de doua ori acest buton! Putini sunt cei care stiau acest truc extrem de util!

In graba cu care folosim telefoanele mobile de tip smartphone nu stim ca avem si diferite functii, mai putin cunoscute, dar la fel de utile precum cele utilizate frecvent. Pentru cei care folosesc o versiune.

Veste buna pentru soferii care sunt sanctionati de politie

Veste buna pentru soferii care sunt sanctionati de politie. Nu scapa de amenzi, dar oamenii legii reduc birocratia. Politia Romana a anuntat ca de acum cei amendati nu mai trebuie sa mearga la.

Cum ne afecteaza trecerea la un nou anotimp: Cei mai loviti sunt cei care nu merg la lucru din placere

Zilele lungi si calduroase sunt pe sfarsite, ploile s-au aratat pe alocuri, iar meteosensibilii sunt primii care resimt trecerea la un nou anotimp. Modificari se produc insa, spun specialistii, si la nivelul psihicului.

Dus rece pentru cei care se viseaza antreprenori: Peste tot se vand iluzii si nu este ok. Multi sunt foarte visatori

Apetitul romanilor pentru bani europeni a crescut simtitor in ultimii ani. Un exemplu este programul prin care sunt finantate investitiile neagricole din mediul rural. in doar cateva zile, cele 73 de milioane de euro puse in joc in aces an au fost epuizate, cererea fiind de doua ori mai mare decat oferta. O antreprenoare din Timisoara le face, insa, un dus rece tinerilor antreprenori.

in anii 90 muzica lor se auzea in fiecare casa. Cum arata astazi cei care cantau Coco Jamboo - VIDEO

Mr. President a fost una dintre cele mai de succes trupe din anii 90. Lazy Dee, T-Seven si Lady Danii cunosteau succesul mondial, iar cantecul lor din 1996 Coco Jamboo se auzea in fi.

Clipul zilei: Nu victoria conteaza, ci cum ii tratezi pe cei care au pierdut

Sa nu uitam ca omenia este mai valorasa decat victoria.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )