Libnet.ro
UNICEF

05:00

Amenzi uriase pentru pozele din cabina de vot. impiedicarea dreptului de a vota se pedepseste cu inchisoarea

Antena3 Antena3,
Amenzi uriase pentru pozele din cabina de vot. impiedicarea dreptului de a vota se pedepseste cu inchisoarea

Amenda uriasa pentru cei care pozeaza buletinul de vot in timpul exercitarii dreptului la vot duminica, 26 mai. intre 600 si 1000 de lei e amenda prevazuta de lege. Cu aceeasi amenda se pedepseste. continuă pe Antena3

Unde sunt amplasate sectiile de votare pentru romanii din diaspora. Aici poti vota la referendum si europarlamentare

Toti romanii din diaspora vor putea sa-si exprime dreptul de a vota la alegerile europarlamentare si la referendum. in acest articol vei afla unde poti sa votezi daca locuiesti in strainatate si ce acte sunt necesare pentru a ti se permite sa ajungi la urne. Sectii de votare pentru romanii din diaspora: ce drepturi ai [] .

Unde te inscrii pentru voucherele din programul Rabla pentru electrocasnice

Programul Rabla pentru electrocasnice 2019 a fost lansat. Persoanele care doresc sa scape de aparatele vechi televizoare, masini de spalat, aparate de aer conditionat, frigidere si masini de spalat vase) si sa isi achizitioneze unele noi, pot primi un voucher a carui valoare variaza in functie de consumul de curent electric. Rabla pentru electrocasnice 2019 [] .

RWEA vrea program de reconversie profesionala pentru cei din zonele dependente de producerea energiei din carbune

Industria eoliana, prin Asociatia Romana pentru Energie Eoliana RWEA), propune un proiect ambitios de pregatire si reconversie profesionala pentru persoanele din zonele dependente de sectorul producerii energiei din carbune, a anuntat, ieri, RWEA, printr-un comunicat.

SCHIMBARE SOC a CODULUI RUTIER: AMENZI URIASE pentru toti romanii care fac ASTA...

Soferii romani trebuie sa cunoasca noile prevederi din Codul rutier privind plata amenzilor. Astfel, de acum, amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de lege, in termen de.

PROCUROR ANTITERORISM: Nicio revendicare pentru atacul din Lyon

Nu exista nicio revendicare pana acum pentru un atac cu bomba comis, ieri, la Lyon, care a facut 13 raniti, a anuntat, astazi, procurorul francez antiterorism Remy Heitz, citat de Reuters.

in campania pentru europarlamentare din Italia, temele europene au stralucit prin absenta / Salvini, cu rozariul in mana, conduce in sondaje, M5S vrea mancare sanatoasa iar Berlusconi apropierea UE de Rusia

O campanie electorala minunata, dar care lipseste cu desavarsire. Asa ar descrie unii analisti campania pentru alegerile europarlamentare din Italia. E cu siguranta una din cele mai ciudate campanii din ultimii ani: se vorbeste despre orice, mai putin despre Europa, scrie revista Panorama, facand o analiza a evenimentelor care au marcat saptamanile dinaintea alegerilor din 26 mai. in dezbaterile televizate, analistii si politicienii invitati au vorbit cu precadere despre problemele interne ale tarii si teme populiste cu priza la public, cum ar fi migratia si venitul minim pe economie. Subiectele principale sunt legate de crizele frecvente din interiorul Guvernului, dintre cele doua grupari Liga si Miscarea 5 Stele, aliate la putere, dar adversare in cursa europarlamentara.

[P] Jumatate de ora pentru votul din 26 mai - cat zeci de ani din destinul Romaniei

Sunt momente in viata cand destinul iti ofera o sansa cu care nu te vei mai intalni. Soarta le rezerva si tarilor, natiunilor, momente rarisime cand pot sa castige ceva unic si irepetabil. inca si mai putine sunt ocaziile puse in fata unei tari de a-si consolida si implini ce a castigat. Cam o data intr-un secol, am spune privind cursul istoriei noastre moderne, fara pretentii de istorici. Acum o suta de ani, Romania a trait un asemenea moment astral: Marea Unire si deschiderea drumului catre statul modern, asezat intre democratiile lumii libere. Duminica, 26 mai, istoria ne poate surade din nou pentru finaliza cu adevarat Revolutia neincheiata in 1989. Este data intalnirii cu destinul Romaniei care, acum, depinde suta la suta de noi. De votul nostru, de ambitia de a fi o tara a romanilor liberi si cinstiti.

REFERENDUM 2019. Care sunt procedurile pentru votul din 26 mai. Peste 18 milioane de alegatori, asteptati la urne

Peste 18 milioane de alegatori sunt asteptati, duminica, la urne pentru a-i desemna pe cei 33 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European, dar si pentru a vota la referendumul.

PATRIOTI, DOAR PENTRU CEI DIN TARA Comunitatile de romani, lasate de izbeliste de autoritatile de la Bucuresti

Diaspora reprezinta o problema spinoasa pentru politicienii romani. Indiferent cine s-a aflat la guvernare in ultimii 20 de ani, programele prin care statul nostru ii ajuta pe romanii plecati peste hotare sau pe cei aflati in regiunile din apropierea granitelor cu statele vecine au fost foarte putine si s-au referit mai mult la proiecte culturale, de pastrare a identitatii nationale si de conservare a limbii materne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )