Libnet.ro
UNICEF

15:15

PATRIOTI, DOAR PENTRU CEI DIN TARA Comunitatile de romani, lasate de izbeliste de autoritatile de la Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PATRIOTI, DOAR PENTRU CEI DIN TARA Comunitatile de romani, lasate de izbeliste de autoritatile de la Bucuresti

Diaspora reprezinta o problema spinoasa pentru politicienii romani. Indiferent cine s-a aflat la guvernare in ultimii 20 de ani, programele prin care statul nostru ii ajuta pe romanii plecati peste hotare sau pe cei aflati in regiunile din apropierea granitelor cu statele vecine au fost foarte putine si s-au referit mai mult la proiecte culturale, de pastrare a identitatii nationale si de conservare a limbii materne. continuă pe Ziarul Bursa

Opt din zece angajati romani cred ca jobul lor e valoros

Desi companiile devin tot mai tehnologizate si apeleaza din ce in ce mai mult la roboti care inlocuiesc munca oamenilor, opt din zece angajati romani cred ca jobul lor produce valoare pentru clienti, arata un sondaj efectuat de UP! Your Service.

Prim-procuror: Absolut toate modificarile la legile justitiei si Codurile penale sunt doar pentru infractori. Victima nu se regaseste nicaieri. Se vor goli de tot puscariile

Prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Dorohoi, Nicoleta Arpinte, spune ca modificarile legilor justitiei se vad in cresterea infractionalitatii, inflorirea coruptiei si golirea puscariilor, iar singura speranta ramane la institutiile europene. Ea spune, intr-un interviu pentru Monitorul de Botosani, ca modificarea codurilor penale reprezinta o amnistie si o gratiere mascata, prin care se vor goli penitenciarele de to si ca aceste schimbari legislative care au loc de doi ani si jumatate sunt doar pentru infractori. Victima nu se regaseste nicaieri, in toata sarabanda asta de modificari haotice nu se mai vorbeste nicaieri in procesul penal despre victima, doar despre drepturile infractorilor, mai afirma prim-procurorul.

SURSE DIN PIATA: CEZ vrea sa-si vanda afacerea din tara noastra

CEZ intentioneaza sa finanteze centrala nucleara din Cehia cu banii obtinuti din vanzarea activelor din celelalte tari, potrivit surselor noastre CEZ vrea sa vanda activele pe care le are in pietele internationale, inclusiv pe cele din tara noastra, dupa cum ne-au precizat surse din piata de energie. Acestea ne-au spus ca grupul ceh intentioneaza sa finanteze constructia centralei nucleare din Cehia cu banii obtinuti din vanzarea business-urilor din alte tari.

SURSE DIN PIATA: CEZ vrea sa-si vanda afacerea din tara noastra

CEZ vrea sa vanda activele pe care le are in pietele internationale, inclusiv pe cele din tara noastra, dupa cum ne-au precizat surse din piata de energie.

Alerta meteo in jumatate din tara! Ploi cu vijelii, grindina si descarcari electrice

Jumatate din tara va fi lovita de un nou val de ploi, avertizeaza meteorologii. Astfel, in Transilvania, Maramures, Nordul si Vestul Moldovei, Oltenia, dar si in cea mai mare parte din Muntenia se.

Ministrul Tineretului, Bogdan Matei: Guvernul va trece taberele din tara la Consiliile judetene

Ministrul Tineretului si Sportului, Bogdan Matei, a anuntat la Arad, ca toate taberele din tara, aproximativ 500, vor trece la consiliile judetene pana in 2020, in cadrul procesului de.

Curtea de Apel Cluj, a treia instanta care a votat pentru revocarea din CSM a Liei Savonea

Curtea de Apel Cluj este cea de a treia instanta care a votat marti pentru revocarea din CSM a Liei Savonea, care este si presedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, au declarat surse judiciare pentru HotNews. ro.

Averea nedeclarata a Ramonei Manescu, unul dintre cei mai longevivi eurodeputati romani

Ramona Manescu a trecut in declaratia de avere masinile si proprietatile detinute, dar a uitat sa mentioneze automobilul Porsche Cayenne si vila din Bruxelles, oras in care domiciliaza unul dintre cei mai longevivi europarlamentari ai Romaniei, cu trei.

MESAJE DE SFINTII CONSTANTIN SI ELENA. Urari de efect pentru cei dragi

1,8 milioane de romani isi aniverseaza ziua onomastica pe 21 mai, iar dintre acestia aproximativ 1,1 milioane sunt femei si circa 640. 000 sunt barbati.

Alexandru Mazare, mesaj pentru cei care se bucura ca fostul primar al Constantei este extradat: Sa aiba parte de dreptatea pe care a avut-o Radu in procesul in care a fost condamnat

Alexandru Mazare, fratele lui Radu Mazare, i-a criticat, luni, pe cei care se bucura ca fostul primar al Constantei este adus in tara din Madagascar pentru a fi incarcerat, spunand ca le doreste sa aiba parte de aceeasi dreptate pe care a avut-o si fostul edil in procesul in care a fost condamnat la noua ani de inchisoare.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )