Libnet.ro
UNICEF

05:45

Amenzi usturatoare pentru cei care merg cu animalul de companie in masina

Antena3 Antena3,
Amenzi usturatoare pentru cei care merg cu animalul de companie in masina

Noul Cod rutier prevede ca soferii nu au voie sa transporte pe locurile din fata nici minori, si nici animale de companie. continuă pe Antena3

Nutritionistul Mihaela Bilic, sfaturi pentru cei care vor sa slabeasca

Medicul nutritionist Mihaela Bilic a oferit cateva sfaturi importante pentru persoanele care isi doresc sa slabeasca.

Cod Rutier 2020. Putini soferi stiu ca e interzis sa transporte asa ceva in masina. Amenzi uriase

Pe langa copii mici, soferii nu au voie sa conduca masina transportand animale de companie pe locurile din fata. Amenzile sunt de-a dreptul usturatoare pentru cei care incalca legea. Cod Rutier 2020 Conform prevederilor legilatiei rutiere, soferii au interzis sa transporte, pe locurile din fata, atat copii mici, cat si animale, indiferent daca sunt de .

Digi 24: Victor Costache, declaratie controversata despre ingrijiri medicale mai bune pentru cei saraci: La oameni e ca la masini VIDEO

Pacientii care au bani vor primi ingrijiri medicale mai bune decat cei saraci, a recunoscut Victor Costache, ministrul interimar al Sanatatii. La om e ca la masini, a declarat acesta, la Realitatea PLUS. Mai clar: toti soferii isi fac RCA, doar cei care isi permit platesc si CASCO.

Gabriela Cristea, suparata pe cei care spun ca e usor sa slabesti. Vedeta a rabufnit: Mimoze!

Gabriela Cristea nu a mai suportat cuvintele carcotasilor si a rabufnit. Moderatoarea emisiunii Like a Star si-a spus parerea despre cei care sustin ca este floare la ureche sa scapi de kilogramele in plus. Gabriela Cristea, suparata pe cei care spun ca e usor sa scapi de kilogramele in plus Gabriela Cristea le ataca dur .

Papa Francisc ii condamna pe cei care pornesc razboaie fara sa stie sa-si domine pasiunile

Papa Francisc i-a criticat pe cei care pornesc razboaie in lume, fara sa stie sa-si domine propriile pasiuni, si a propavaduit respectarea legilor crestinismului cu prilejul rugaciunii Angelus de duminica, relateaza EFE.

Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice. Cum pot primi pana la 15.000 de euro de la stat

Veste buna pentru romanii care isi pun centrale termice. Programul Casa Eficienta Energetic le sare in ajutor. 000 de euro ar putea veni din partea statului pentru doritori, printr-un nou program anuntat de AFM. Veste uriasa pentru romanii care isi pun centrale termice Pentru prima data, programul Casa Eficienta Energetic ar putea demara un proiect, .

Atentie, soferi! Greseala banala pe care o faci la volan si care te poate lasa fara 1.000 de lei in buzunar

Politia Romana ii avertizeaza pe soferi ca pot primi amenzi usturatoare, daca nu le permit soferilor blocati in intersectii sa iasa din aceasta situatie! Iar amenzile nu sunt deloc de neglijat, dupa cum sustin chiar oamenii legii. Amenzi usturatoare pentru soferii care nu le permit colegilor din trafic sa paraseasca intersectia Ordonanta de urgenta a .

Plasma din sangele celor vindecati de coronavirus, salvatoare pentru cei aflati in stare critica. China face apel la donatori

Plasma din sangele pacientilor care s-au vindecat de coronavirus poate salva viata celor aflati in stare critica. Se pare ca aceasta contine anticorpi ce pot reduce incarcatura virala la pacientii in stare critica, a transmis luni un oficial din cadrul Comisiei Nationale de Sanatate.

Aranjamente de ultima ora pentru alegeri. Care sunt datele la care vor fi organizate

Ludovic Orban a vorbit despre care este posibila data a organizarii alegerilor anticipate.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )