Libnet.ro
UNICEF

05:00

Amenzi in valoare de 50.000 de lei pentru cetatenii care nu respecta izolarea la domiciliu

Adevărul Adevărul,
Amenzi in valoare de 50.000 de lei pentru cetatenii care nu respecta izolarea la domiciliu

Autoritatile locale din judetul Ialomita iau masuri severe pentru a preveni raspandirea infectiei cu noul coronavirus. Astfel, Serviciul de Control in Sanatate Publica a aplicat 5 sanctiuni, in valoare totala de 50. 000 de lei persoanelor care au refuzat sa respecte masura autizolarii la domiciliu. continuă pe Adevărul

CTP, despre noua lege data de Guvern pentru romanii care nu respecta carantina: Nu le pasa

Banii nu cumpara viata! Guvernul a decis sa pedepseasca aspru romanii care se abat de la carantina. Ce spune Cristian Tudor Popescu despre cetatenii care nu au respectat ordinele din partea autoritatilor? CTP, despre noua lege data de Guvern pentru romanii care se abat de la carantina Cristian Tudor Popescu este total de acord cu .

Trei senatori liberali propun marirea pedepselor pentru cei care nu respecta izolarea la domiciliu sau carantina

Senatorii liberali Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu si Laura Scantei au preluat propunerea legislative formulate de asociatia procurorilor AMASP de inasprire a pedepselor pentru persoanele care nu respecta izolarea.

COVID-19 in R. Moldova. Amenzi de 800 de mii de lei pentru nerespectarea regimului de carantina

Amenzi de aproape 800 de mii de lei au fost aplicate persoanelor fizice si juridice care nu s-au conformat masurilor impuse pentru combaterea raspandirii infectiei cu COVID-19, transmite IPN.

Orban: Pedepse mai dure pentru cei care nu respecta izolareacarantina sau ascund informatii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul a modificat Codul penal cu privire la infractiunile care se petrec in contextul epidemiei de coronavirus.

Rusia isi inchide frontierele pentru cetatenii straini din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus

Premierul rus Mihail Misustin a anuntat ca Rusia isi va inchide de miercuri pana la 1 mai frontierele pentru cetatenii straini, din cauza pandemiei declansate de noul coronavirus. Aceasta masura.

Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru spitale de stat din Romania

In contextul pandemiei de coronavirus, Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru cumpararea unor aparate de ventilatie mecanica, echipamente si materiale pentru spitale de stat din Romania. omer Tetik, Director General BT, spune ca solidaritatea este cea de care avem nevoie cel mai mult in aceasta perioada.

BRD doneaza doua milioane de lei pentru sustinerea sectoarelor medical si cultural independent

Groupe Societe Generale a anuntat, astazi, continuarea actiuniilor de sprijin in lupta cu noul cornavirus, prin donarea sumei de 1,7 milioane lei pentru sectorul medical si a sumei de 300. 000 de lei pentru sectorul cultural independent, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Reteaua PROFI doneaza un milion de lei pentru dotarea sectiilor ATI

Reteaua PROFI a decis sa aloce un milion de lei pentru dotarea sectiilor ATI ale spitalelor din Roma.

Firea cere Guvernului circa 66 de milioane de lei pentru a lua masurile necesare in lupta cu COVID-19

Primarul General, Gabriela Firea, solicita Guvernului Romaniei aproape 66 de milioane de lei pentru masurile necesare prevenirii, raspandirii si combaterii COVID 19. De asemenea, Primaria Capitalei cere sume pentru plata cheltuielilor curente si de capital.

Banca Transilvania doneaza 1,4 mil. lei pentru spitalele de stat

Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru cumpararea unor aparate de ventilatie mecanica, echipamente si materiale pentru spitale de stat din Romania, a anuntat compania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )