Libnet.ro
UNICEF

01:05

Americanii testeaza primul vaccin impotriva coronavirus pe oameni

Online Sport Online Sport,
Americanii testeaza primul vaccin impotriva coronavirus pe oameni

Oamenii de stiinta lucreaza contra cronometru pentru gasirea unui leac la coronavirus, noua gripa care a blocat intregul Mapamond. Pe aceeasi tema: China considera epidemia de coronavirus incheiata. continuă pe Online Sport

UPDATE SUA: Primul test clinic in curs pentru un vaccin impotriva coronavirusului

Primul test clinic pentru testarea unui vaccin impotriva noului coronavirus a inceput luni in Seattle, au anuntat autoritatile sanitare americane, preluate de AFP.

Coronavirus - Experti britanici au testat cu succes pe soareci un vaccin impotriva COVID-19

O echipa de cercetatori de la universitatea Imperial College din Londra crede ca este foarte aproape de a putea dezvolta un vaccin impotriva COVID-19, dupa ce a fost testat cu succes pe soarecii din laborator, informeazaThe Daily Express, citat de EFE.

ISRAEL anunta crearea unui vaccin impotriva COVID-19

Institutul pentru Cercetari Biologice din Israel e asteptat sa anunte in cateva zile un vaccin anti-coronavirus.

Un vaccin pentru coronavirus este aproape gata! De unde poate veni salvarea

In timp ce lumea sufera schimbari uriase datorate dezastrului produs de noul coronavirus, in Canada se incearca dezvoltarea un vaccin care ar putea readuce linistea la nivel global si ar imuniza populatia. Potrivit informatiilor din presa internationala, in acest moment vaccinul se afla in stadiul de testare, urmand ca cercetatorii care l-au dezvoltat sa monitorizeze .

Primul test pentru un vaccin impotriva coronavirusului a inceput. Validarea sa va dura intre 12 si 18 luni

Primul test clinic pentru un vaccin impotiva noului coronavirus a inceput luni in SUA, la Institutul pentru Studii Medicale din Seattle. Primul participant la test, va primi luni doza experimentala si va dura.

Primul vaccin pentru COVID-19: ce sa stii despre reusita in lupta cu coronavirus

Specialisti din Canada au anuntat ca sunt aproape de-a avea vaccin pentru COVID-19. in lupta cu pandemia de coronavirus, aceasta e cea mai buna veste. Ce inseamna insa demersul lor si cat.

Masurile luate de Biserica Ortodoxa impotriva Coronavirus

Oamenii nu trebuie sa se inghesuie in biserici, pot merge in orice zi a saptamanii sa se roage, iar .

Se fac inscrieri online: Fonduri europene de 164 milioane Euro, puse la bataie acum, pentru startup-uri si IMM-uri cu tehnologii utile in lupta impotriva coronavirus COVID-19

Startup-urile si firmele mici si mijlocii IMM), inclusiv din Romania, sunt invitate sa aplice urgent pentru fonduri europene, intr-o noua sesiune, cu un buget total de 164 de milioane de euro, prin Acceleratorul EIC, pentru a dezvolta tehnologii si inovatii care ar putea ajuta la lupta impotriva coronaviruslului COVID-19.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )