Libnet.ro
UNICEF

08:32

Un vaccin pentru coronavirus este aproape gata! De unde poate veni salvarea

Playtech Playtech,
Un vaccin pentru coronavirus este aproape gata! De unde poate veni salvarea

In timp ce lumea sufera schimbari uriase datorate dezastrului produs de noul coronavirus, in Canada se incearca dezvoltarea un vaccin care ar putea readuce linistea la nivel global si ar imuniza populatia. Potrivit informatiilor din presa internationala, in acest moment vaccinul se afla in stadiul de testare, urmand ca cercetatorii care l-au dezvoltat sa monitorizeze . continuă pe Playtech

Un vaccin pentru coronavirus ar putea fi gata in doar cateva saptamani

O companie canadiana biofarmaceutica sustine ca a dezvoltat un vaccin pentru noul COVID-19 in numai 3 saptamani de la primirea secventei genetice a virusului.

Stadiul dezvoltarii unui vaccin pentru coronavirus: trei tipuri diferite de vaccin, pregatite pentru studiile clinice

Zeci de echipe de cercetatori din toata lumea se afla intr-o cursa de dezvoltare a unui vaccin sisau tratament pentru coronavirus in contextul in care numarul cazurilor creste zilnic cu sute de noi imbolnaviri in intreaga lume si mai cu seama in Europa. Trei companii de biotehnologie se afla la luni distanta de inceperea testelor pe pacienti din cele mai afectate tari.

Digi24: Cercetatorii canadieni anunta ca au izolat cu succes virusul care provoaca COVID-19. Israelul va testa vaccinul oral pentru coronavirus

Oamenii de stiinta din Toronto au izolat ceea ce ei numesc agentul responsabil pentru focarul continuu de COVID-19. Echipele de cercetare de la Sunnybrook Health Sciences Center, Universitatea din Toronto si McMaster University au facut anuntul dupa o colaborare cu rezultat rapid intr-un laborator din Ontario. in acelasi timp, Israelul a anuntat ca este pe cale de a testa un vaccin oral pentru coronavirus.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, testata NEGATIV pentru coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta, vineri seara, ca a primit rezultatul testului pentru coronavirus si este negativ. Alexandru a facut publica aceasta informatie in contextul in care toata.

VIDEO Streinu Cercel, despre dezinfectantii pentru coronavirus: Spirtul medicinal nu e bun, ci substantele pe baza de alcool care sunt biocide

Adrian Streinu Cercel, seful Spitalului Matei Bals, a declarat ca spirtul medicinal nu este bun ca dezinfectant pentru coronavirus, ci substantele pe baza de alcool care sunt biocide. De asemenea, substantele pe baza de clor sunt active pentru COVID-19, a precizat el.

Secretarul General al Guvernului, despre rezultatele lui Ludovic Orban la testul pentru coronavirus

Secretarul General al Guvernului a declarat la Antena 3 ca testele pentru coronavirus ale lui Ludovic Orban au plecat de la Parlament la ora 16:30. De asemenea, rezultatele inca nu au sosit.

Kremlinul refuza sa spuna daca Putin a fost testat pentru coronavirus, dupa ce un parlamentar rus a incalcat regulile de autoizolare

Kremlinul refuza sa spuna daca Putin a fost testat pentru coronavirus, dar a cerut jurnalistilor care sunt acreditati pe langa presedintia Rusiei sa nu mai vina la evenimente daca se simt rau, transmite Reuters. Asta in contextul in care un parlamentar rus a ignorat recent regulile de autoizolare si a participat la o sesiune parlamentara la care Putin a sustinut un discurs.

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, testat pozitiv pentru coronavirus

Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a fost testat pozitiv pentru coronavirus, a anuntat clubul londonez. Spaniolul a primit rezultatul joi seara, dupa ce a recunoscut ca se simte rau.

Daniele Rugani de la Juventus, testat pozitiv pentru coronavirus

Formatia italiana Juventus Torino a anuntat, miercuri, ca fundasul central Daniele Rugani a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

Coronavirus: Romania, aproape de scenariul 2 al epidemiei Ce masuri implica

In Romania sunt confirmate la acest moment 25 de cazuri de coronavirus, iar aparitia unui nou caz de imbolnavire - cel de-al 26-lea - va inseamna intrarea in scenariul 2 al epidemiei, care presupune masuri mai restrictive.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )