Libnet.ro
UNICEF

23:15

Amezi pentru FUMAT, intr-o scoala din Sectorul 1 al Capitalei

România Liberă România Liberă,
Amezi pentru FUMAT, intr-o scoala din Sectorul 1 al Capitalei

Mai multi elevi de la Colegiul Tehnic Media din Sectorul 1 al Capitalei au fost prinsi fumand in incinta scolii. Directorul unitatii de invatamant a fost cel care a descoperit ce faceau adolescentii si a sesizat politia. continuă pe România Liberă

Caz socant intr-o scoala din Romania. Elevii sustin ca sunt pedepsiti intr-o camera de tortura special amenajata

Situatie incredibila la o scoala din Hunedoara. Mama unui elev de gimanziu a facut plangere la Inspectoratul Scolar dupa ce a aflat ca baiatul sau a fost pedepsit intr-o camera de tortura.

Sase elevi din Bucuresti, amendati pentru ca au fumat in scoala

Sase elevi de la Colegiul Tehnic Media din Sectorul 1 al Capitalei au fost amendati de politistii de proximitate, pentru ca au fumat in incinta scolii, au declarat surse din Politie pentru Mediafax.

ISU a dat peste 200 de amenzi pentru fumat in locuri nepermise

Politia locala si structurile MAI au dat 211 amenzi in cuantum de 38. 500 de lei si 295 de avertismente pentru incalcarea Legii antifumat de la intrarea in vigoare a acestui act normativ si pana in prezent, informeaza, sambata, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

O harta a aeroportului din Bruxelles, descoperita intr-un apartament din Atena. Ce legatura exista cu atentatele de la Bruxelles

Desene si o harta a aeroportului din Bruxelles au fost gasite intr-un computer si intr-un un stick de memorie USB intr-un apartament din Atena, unde Abdelhamid Abaaoud, considerat a fi.

Singura cale de acces intr-un cartier din Pitesti, iNCHISA. Ce s-a intamplat

Singura cale de acces rutier intr-un cartier de la periferia municipiului Pitesti a fost inchisa de autoritati dupa ce o portiune din terasamentul de sub asfalt s-a surpat.

Polonia accepta defrisari MASIVE intr-un sit din patrimoniul mondial UNESCO

Ministerul Mediului din Polonia a acceptat, vineri, un plan controversat care permite taierea unei cantitati masive de arbori, de circa cinci ori mai mare decat pana in prezent, din marea padure Bialowieza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )