Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sase elevi din Bucuresti, amendati pentru ca au fumat in scoala

Hotnews Hotnews,
 Sase elevi din Bucuresti, amendati pentru ca au fumat in scoala

Sase elevi de la Colegiul Tehnic Media din Sectorul 1 al Capitalei au fost amendati de politistii de proximitate, pentru ca au fumat in incinta scolii, au declarat surse din Politie pentru Mediafax. continuă pe Hotnews

Mega Image vinde trei magazine din Bucuresti

Lantul local de magazine Annabella, controlat de familia Mutu care detine si fabrica de conserve Raureni, a preluat trei supermarketuri Mega Image din Bucuresti. Antreprenorii originari din zona Valcea.

POZA ZILEI. Credinciosi romano-catolici participa la Viglia Pascala, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti

Credinciosi romano-catolici participa la Viglia Pascala, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, sambata, 26 martie 2016. Credinciosii catolici, reformati si evanghelici au sarbatorit ieri Pastele, cu cinci saptamani inaintea ortodocsilor.

Amezi pentru FUMAT, intr-o scoala din Sectorul 1 al Capitalei

Mai multi elevi de la Colegiul Tehnic Media din Sectorul 1 al Capitalei au fost prinsi fumand in incinta scolii. Directorul unitatii de invatamant a fost cel care a descoperit ce faceau adolescentii si a sesizat politia.

ISU a dat peste 200 de amenzi pentru fumat in locuri nepermise

Politia locala si structurile MAI au dat 211 amenzi in cuantum de 38. 500 de lei si 295 de avertismente pentru incalcarea Legii antifumat de la intrarea in vigoare a acestui act normativ si pana in prezent, informeaza, sambata, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta IGSU).

Basescu arunca bomba in cazul moscheei din Bucuresti

Presedintele PMP, Traian Basescu, considera ca nu este nevoie de un referendum pentru a interzice construirea unei moschei in Capitala. Este necesara o decizie de neacordare a unei autorizatii de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )