Libnet.ro
UNICEF

17:30

Amnistie fiscala pentru companiile care isi achita restantele pana la 15 decembrie

Antena3 Antena3,
Amnistie fiscala pentru companiile care isi achita restantele pana la 15 decembrie

Guvernul a aprobat amnistia fiscala propusa de Ministerul Finantelor pentru dobanzi, penalitati si alte accesorii datorate de firmele care vor achita principalul restantelor pana la data de 15 decembrie 2020, inforemaza Ministerul Finantelor. Principalele beneficii ale introducerii amnistiei sunt relansarea economiei si depasirea unor probleme economice ale contribuabililor, precum si diminuarea datoriilor acestora. continuă pe Antena3

Ministerul Finantelor: Toate companiile care isi achita restantele pana la 15 decembrie vor beneficia de amnistie fiscala

Guvernul a aprobat amnistia fiscala propusa de Ministerul Finantelor pentru dobanzi, penalitati si alte accesorii datorate de firmele care vor achita principalul restantelor pana la data de 15 decembrie 2020,.

Amnistie fiscala adoptata pentru cei care isi achita principalul pana la 15 decembrie Patru tipuri de facilitati

Guvernul a aprobat amnistia fiscala propusa de Ministerul Finantelor pentru dobanzi, penalitati si alte accesorii datorate de cei care vor achita principalul restantelor pana la data de 15 decembrie 2020, se arata intr-un comunicat de presa al autoritatilor.

PROPUNERE Amnistie fiscala pentru amenzile pe perioada Starii de Urgenta

Dupa decizia Curtii Constitutionale de miercuri, prin care articolele prin care erau impuse amenzile pe perioada starii de urgenta au fost declarate neconstitutionale, mai multe voci din sistemul judiciar sustin necesitatea unei ordonante din partea Guvernului pentru o amnistie fiscala a tuturor celor peste 300. 000 de romani sanctionati, astfel incat dupa 15 mai instantele sa nu intre intr-un blocaj.

APADOR-CH: in fata unei astfel de gafe, amnistia fiscala pentru cei amendati e solutia

APADOR-CH cere Guvernului sa dea o amnistie fiscala pentru oamenii amendati in starea de urgenta, deoarece 300. 000 de oameni vor contesta amenzile si se va ajungela supraaglomerarea instantelor. in fata unei astfel de gafe a autoritatilor, amnistia fiscala pare a fi singura masura rezonabila.

Guvernul a aprobat o amnistie fiscala. Ce facilitati primesc cei care isi platesc darile

Guvernul a aprobat amnistia fiscala propusa de Ministerul Finantelor pentru dobanzi, penalitati si alte accesorii datorate de firmele care vor achita principalul restantelor pana la data de 15 decembrie 2020, masura care va sprijini mediul de afaceri lovit de criza COVID-19 si va avea un efect pozitiv asupra incasarilor bugetare din acest an. Finantele estimeaza un impact bugetar pozitiv de pana la 2 miliarde de lei.

Balcanii de Vest sunt ideal plasate pentru companiile europene care vor sa plece din China- BERD

Cele sase state din Balcanii de Vest Albania, Bosnia-Hertegovina, Muntenegru, Serbia, Macedonia de Nord si Kosovo) sunt ideal plasate pentru a deveni o baza de furnizori pentru companiile europene care doresc sa isi reduca dependenta de China, sustine Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), institutie care intentioneaza sa le ofere o finantare de 1,7 miliarde de euro in 2020, transmite Bloomberg, potrivit Agerpres.

Setari pentru Netflix care va vor aduce multa bucurie (II)

Netflix este plin de ciudatenii plictisitoare, cu care ne confruntam blocati acasa in vremea coronavirusului, fara nimic altceva de facut decat sa ne uitam la televizor depinde de cati copii avem. Recent ne-a dat posibilitatea de a scapa de una din cele mai neplacute functii, de autoplay al unui trailercand trecem peste un titlu. Acum, Forbes scrie despre cum pot fi eliminate titluri la care am renuntat din randul Continue watchingVedeti in continuare. Setari pentru Netflix care va vor aduce multa bucurie I).

Lovitura pentru companiile aeriene: ce a decis Comisia Europeana in cazul calatoriilor anulate

Companiile aeriene au primit o lovitura din partea Comisiei Europene. Executivul comunitar a luat in discutie si a venit cu o decizie legata de calatoriile anulate din cauza pandemiei de.

Impozit redus cu pana la 50% pentru cei care au redus chiriile

Guvernul a aprobat o prevedere care da posibilitatea autoritatilor locale de a reduce impozitul anual pe cladiri pana la 50%, in situatia in care proprietarii fac dovada ca au redus, la randul lor, chiriile pentru locatarii imobilelor respective, a anuntat seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. Decizia ii vizeaza in special pe proprietarii de spatii comerciale unde activitatea a fost sistata.

Ludovic Orban: Vom folosi resursele financiare din Fondul de Rezerva pentru achizitia de tablete pentru elevii care nu au acces la cursurile online si distribuirea de masti pentru persoanele vulnerabile (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, joi, in debultul sedintei de Guvern ca Executivul va folosi resurse din Fondul de Rezerva pentru achzitionarea de tablete pentru elevii care nu pot participa la cursurile.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )