Libnet.ro
UNICEF

10:00

ANAF pregateste oferta de Black Friday: Porsche Cayenne GTS, Ford Mustang la preturi de nimic!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ANAF pregateste oferta de Black Friday: Porsche Cayenne GTS, Ford Mustang la preturi de nimic!

A doua jumatate a lunii noiembrie reuseste sa puna pe jar de fiecare data milioane de oameni prin ofertele sale de Black Friday. Folosindu-se de acest context inedit, Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala ANAF) a gasit oportun a-si promova o. continuă pe Wall-Street Ro

De Black Friday, prin Autovit.ro s-au vandut masini in valoare de aproape 1,7 milioane euro

Platforma de anunturi Autovit. ro a avut vineri, 18 noiembrie 2016, peste 50 de autoturisme la oferta de Black Friday, iar pana luni erau semnate contracte pentru aproape 80% dintre masinile ofertate si se asteapta incheierea altor tranzactii in zilele imediat urmatoare, spune compania. Cea mai scumpa masina vanduta a fost un California, in valoare de 136. 800 de euro, pret redus la 119. 880 de euro.

Black Friday in Romania a cucerit si diaspora: din cate tari au fost comenzi

Black Friday si-a atins punctul culminant intre 18 si 20 noiembrie. Pe langa vanzari marile inregistrate in Romania, au fost clienti si din afara tarii.

Bilant partial dupa Black Friday: Romania inca are pofta de reduceri

In ultimele trei luni din an, oamenii pastreaza banii pentru cumparaturi, iar punctul culminant este Black Friday. Pofta de shopping si de reduceri inca e mare in Romania.

eMAG a vandut de 300 milioane lei de Black Friday, cu 50% peste 2015

EMAG a vandut de Black Friday 1,1 milioane de produse in valoare totala de 300 miloane lei, arata datele companiei care in 2015 vanduse de 202 milioane lei. Ca exemple, conpania a vandut 33. 000 de telefoane si 32. 000 de televizoare. eMAG a inceput Black Friday la ora 6. 55, insa site-ul a fost nefunctional aproape o ora din cauza traficului urias.

evoMAG: vanzari de 3,6 milioane de euro de Black Friday

EvoMAG a livrat aproape trei sferturi dintre produsele comandate in promotia de Black Friday de anul acesta, in conditiile in care vanzarile au crescut cu 20% in aceasta perioada, ajungand la 3,6 milioane de euro. Faptul ca Black Friday 2016 a fost.

Fashion Days Black Friday 2016: 56% din vanzari, de pe aplicatii mobile

Fashion Days , magazin online de fashion, a inregistrat de Black Friday comenzi in valoare de 17 milioane de lei, dublu fata de editia din 2015. Editia de anul acesta, desfasurata sub umbrela campaniei Rasfata-te de Black Friday, a avut.

Black Friday la PRU verificat de procurori. Biroul Electoral acuza partidul ca a incercat sa corupa alegatorii

Partidul Romania Unita este acuzat de Biroul electoral al Municipiului Bucurestica a incercat sa corupa alegatorii prin campania Black Friday la PRU si a sesizat Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Sa vezi si sa nu crezi! Un roman a cumparat un de Black Friday! (FOTO)

Black Friday pare a fi sarbatoarea preferata a romanilor. Cu mult timp inainte, internautii se familiarizeaza cu preturile produselor pe care si le doresc, afisate pe site-urile de vanzari,.

PC Garage a vandut de 19 milioane lei de Black Friday. Cel mai scump produs cumparat: un televizor de 13.000 de lei

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, a incheiat cele trei zile de Black Friday cu 34. 000 de produse vandute, cu 25% mai mult decat in 2015. Cea mai mare comanda inregistrata a fost de 26. 000 de lei vineri, in jurul pranzului), iar cel mai scump produs vandut a fost un televizor smart LG UHD cu diagonala de 165cm, in valoare de 13. 000 de lei.

Anvelope la pret redus, de Black Friday

Pana la 20 de puncte-amenda si retinerea certificatului de inmatriculare a masinii. Este sanctiunea pe care o primesc soferii prinsi ca circula pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei fara ca autoturismul sa fie echipat coresponzator. Tocmai pentru a evita aceste situatii, Nexxon are, de Black Friday, reduceri la anvelope.

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )