Libnet.ro
UNICEF

20:00

Black Friday in Romania a cucerit si diaspora: din cate tari au fost comenzi

Adevărul Adevărul,
Black Friday in Romania a cucerit si diaspora: din cate tari au fost comenzi

Black Friday si-a atins punctul culminant intre 18 si 20 noiembrie. Pe langa vanzari marile inregistrate in Romania, au fost clienti si din afara tarii. continuă pe Adevărul

Bilant partial dupa Black Friday: Romania inca are pofta de reduceri

In ultimele trei luni din an, oamenii pastreaza banii pentru cumparaturi, iar punctul culminant este Black Friday. Pofta de shopping si de reduceri inca e mare in Romania.

Black Friday de Romania - O zi controversata care atrage insa multa lume - Istorie, frustrare, agitatie si cateva bucurii

Black Friday a ajuns la a sasea editie in Romania,, dovada fiind si faptul ca multe companii au raportat reduceri record. Nu au lipsit insa nici momentele cu site-uri picate si nici oamenii nemultumiti ca stocurile pentru produsele cele mai interesante s-au epuizat in cateva minute. Cert e ca si de acest Black Friday romanii au cumparat lingo-uri de aur, masini, genti de peste 5. 000 de lei si laptop-uri de peste 10. 000 de lei/bucata. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante momente si anunturi ale zilei de Black Friday, iar in articol puteti citi si o istorie a fenomenului in Romania.

Studiu. Barbati cheltuiesc mai multi bani decat femeile, de Black Friday

In Romania, barbatii sunt mult mai dispusi decat femeile sa cheltuiasca sume mari de bani cu prilejul evenimentului Black Friday.

BLACK FRIDAY: VEZI ce poti CUMPARA si unde sunt cele mai mari REDUCERI

Black Friday a ajuns la a sasea editie in Romania, iar interesul romanilor este imens. Multe magazine si-au lansat ofertele online la miezul noptii, dar mai multe site-uri s-au blocat deja de mai mu.

eMAG Black Friday: reduceri la televizoare

EMAG Black Friday este visul tuturor vanatorilor de oferte. Cel mai mare magazin online din Romania nu ne dezamageste nici anul acesta cand vine vorba de discounturi semnificative la produse de calitate. Daca ati amanat pe perioada intregului an achizitia unui televizor, ati luat o decizie foarte inspirata. Emag, de Black Friday 2016, are cateva [].

De Black Friday s-au efectuat tranzactii online in crestere cu 67%

Editia Black Friday de anul acesta a generat 188. 000 tranzactii online in valoare totala de 113,3 milioane lei, cu 67% mai mult decat editia de anul trecut, potrivit unui comunicat de presa al PayU Romania, trimis redactiei.

Tranzactiile online au crescut cu 67% de Black Friday, comparativ cu editia 2015, arata datele PayU

Editia Black Friday de anul acesta, desfasurata in zilele 18-20 noiembrie, a generat 188. 000 tranzactii online in valoare totala de 113,3 mil lei, cu 67% mai mult decat editia de anul trecut, arata datele procesatorului de plati PayU Romania,.

PayU: Tranzactiile de Black Friday 2016 au ajuns la 113,3 milioane lei

Editia de Black Friday din acest an, desfasurata in zilele 18-20 noiembrie, a generat 188. 000 tranzactii online in valoare totala de 113,3 mil lei, cu 67% mai mult decat editia din 2015. Din totalul platilor online efectuate in sistemul PayU.

Alegeri parlamentare: Sesizare penala impotriva unui candidat PRU Mures pentru introducerea Black Friday in politica

Biroul de Circumscriptie Electorala 28 Mures a decis, sambata, sesizarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Targu Mures si a Autoritatii Electorale Permanente cu privirea la posibila savarsire a infractiunii de corupere a alegatorilor de catre candidatul Sergiu Astelean din partea Partidului Romania Unita PRU), dupa lansarea unei actiuni gen Black Friday in politica.

Black Friday: Valoarea totala a comenzilor eMag a depasit 250 de milioane lei. S-au vandut peste 27.000 de televizoare

Valoarea totala a comenzilor inregistrate, de Black Friday, de catre cel mai mare retailer din Romania, eMag, a depasit 250 milioane de lei 55,4 milioane euro), la ora 19. 06, cu 25% mai mult decat anul trecut. Potrivit informatiilor afisate de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )