Libnet.ro
UNICEF

10:46

Sa vezi si sa nu crezi! Un roman a cumparat un de Black Friday! (FOTO)

B1 B1,
Sa vezi si sa nu crezi! Un roman a cumparat un de Black Friday! (FOTO)

Black Friday pare a fi sarbatoarea preferata a romanilor. Cu mult timp inainte, internautii se familiarizeaza cu preturile produselor pe care si le doresc, afisate pe site-urile de vanzari,. continuă pe B1

De Black Friday, prin Autovit.ro s-au vandut masini in valoare de aproape 1,7 milioane euro

Platforma de anunturi Autovit. ro a avut vineri, 18 noiembrie 2016, peste 50 de autoturisme la oferta de Black Friday, iar pana luni erau semnate contracte pentru aproape 80% dintre masinile ofertate si se asteapta incheierea altor tranzactii in zilele imediat urmatoare, spune compania. Cea mai scumpa masina vanduta a fost un California, in valoare de 136. 800 de euro, pret redus la 119. 880 de euro.

Black Friday: Fashion Days spune ca a vandut dublu fata de 2015. Cel mai scump produs cumparat a fost o geanta de 6.500 lei

Fashion Days, retailerul cumparat in 2015 de eMAG, a avut vanzari de 17 milioane lei vineri, dublu fata de editia de anul trecut a Black Friday, Peste 55% dintre vanzari au venit de aplicatiile de mobil, ceea ce inseamna de trei ori mai mult decat anul trecut.

PC Garage a vandut de 19 milioane lei de Black Friday. Cel mai scump produs cumparat: un televizor de 13.000 de lei

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT si electronice din Romania, a incheiat cele trei zile de Black Friday cu 34. 000 de produse vandute, cu 25% mai mult decat in 2015. Cea mai mare comanda inregistrata a fost de 26. 000 de lei vineri, in jurul pranzului), iar cel mai scump produs vandut a fost un televizor smart LG UHD cu diagonala de 165cm, in valoare de 13. 000 de lei.

Black Friday: Romanii au cumparat vacante si bilete de avion de 1 milion de euro de pe Vola.ro, prefera Roma si Praga

Romanii au achizitionat de Black Friday vacante si bilete de avion online in valoare de 1 milion de euro de la agentia de turism Vola. ro, preferand in special city break-urile la Roma sau Praga, in timp ce altii si-au aranjat vacanta pentru vara.

Bilantul F64 dupa Black Friday 2016: cea mai mare comanda a fost de 26.500 de lei

F64 a pregatit pentru 2016 o campanie de Black Friday cu peste 1700 de produse la pret special, astfel incat toti iubitorii fotografiei sa isi poata achizitiona produsele de care au nevoie. De la echipamente foto-video, destinate atat incepatorilor.

F64 a vandut de 3,5 milioane euro de Black Friday. Cea mai mare comanda a fost de peste 26.000 lei

F64, cel mai cunoscut magazin foto-video romanesc, a vandut de 3,5 milioane euro in cele trei zile de Black Friday, cea mai mare comanda inregistrata fiind de aproape 27. 000 lei. Comanda medie a fost de 1. 220 lei.

eMAG Black Friday 2016 a luat sfarsit. Unde mai gasesti oferte

CataloguleMAG Black Friday 2016este disponibil mai jos, iar evenimentul va incepe oficial in foarte putin timp. De Black Friday eMAG, in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. eMAG a incheiat perioada de reduceri cu ocazia Black Friday 2016. Update:Black Friday eMAG a luat sfarsit, retailerulanuntand [].

Black Friday in Romania a cucerit si diaspora: din cate tari au fost comenzi

Black Friday si-a atins punctul culminant intre 18 si 20 noiembrie. Pe langa vanzari marile inregistrate in Romania, au fost clienti si din afara tarii.

Bilant partial dupa Black Friday: Romania inca are pofta de reduceri

In ultimele trei luni din an, oamenii pastreaza banii pentru cumparaturi, iar punctul culminant este Black Friday. Pofta de shopping si de reduceri inca e mare in Romania.

Ce magazine mai au Black Friday: eMAG are oferte si reduceri de Crazy Days, dar mai sunt si altii

CataloguleMAG Black Friday 2016este disponibil mai jos, iar evenimentul va incepe oficial in foarte putin timp. De Black Friday eMAG, in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. UPDATE:Black Friday eMAG a luat sfarsit. Sarbatoarea reducerilor, insa, continua. Ofertele si reducerile eMAG se extind pana luni, sub [].

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )