Libnet.ro
UNICEF

10:15

Bilant partial dupa Black Friday: Romania inca are pofta de reduceri

Adevărul Adevărul,
Bilant partial dupa Black Friday: Romania inca are pofta de reduceri

In ultimele trei luni din an, oamenii pastreaza banii pentru cumparaturi, iar punctul culminant este Black Friday. Pofta de shopping si de reduceri inca e mare in Romania. continuă pe Adevărul

Oferte eMAG dupa Black Friday: Reduceri de Crazy Days

S-a terminat Black Friday la eMAG, dar mai sunt oferte. Crazy Days inseamna reduceri eMAG dupa Black Friday de pana la 50%. eMAG Black Friday a fost o singura zi, dar retailerul a anuntat o noua runda de reduceri: eMAG Crazy Days. Noua campanie se desfasoara intre 19 si 21 noiembrie si sunt taieri de [].

Black Friday de Romania - O zi controversata care atrage insa multa lume - Istorie, frustrare, agitatie si cateva bucurii

Black Friday a ajuns la a sasea editie in Romania,, dovada fiind si faptul ca multe companii au raportat reduceri record. Nu au lipsit insa nici momentele cu site-uri picate si nici oamenii nemultumiti ca stocurile pentru produsele cele mai interesante s-au epuizat in cateva minute. Cert e ca si de acest Black Friday romanii au cumparat lingo-uri de aur, masini, genti de peste 5. 000 de lei si laptop-uri de peste 10. 000 de lei/bucata. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT cele mai importante momente si anunturi ale zilei de Black Friday, iar in articol puteti citi si o istorie a fenomenului in Romania.

Black Friday in Romania a cucerit si diaspora: din cate tari au fost comenzi

Black Friday si-a atins punctul culminant intre 18 si 20 noiembrie. Pe langa vanzari marile inregistrate in Romania, au fost clienti si din afara tarii.

Studiu. Barbati cheltuiesc mai multi bani decat femeile, de Black Friday

In Romania, barbatii sunt mult mai dispusi decat femeile sa cheltuiasca sume mari de bani cu prilejul evenimentului Black Friday.

Black Friday 2016 eMAG: catalogul inca ofera reduceri bune [UPDATE]

Catalogul eMAG la Black Friday 2016 devine disponibil incetul cu incetul. Pana acum stim 15 produse care vor fi in oferta eMAG de Black Friday si le gasiti mai jos. De Black Friday 2016, eMAG va avea reduceri la toata gama de produse si noi am aflat de 16 dintre ele. Spui Black Friday, spui [].

eMAG Black Friday: reduceri la televizoare

EMAG Black Friday este visul tuturor vanatorilor de oferte. Cel mai mare magazin online din Romania nu ne dezamageste nici anul acesta cand vine vorba de discounturi semnificative la produse de calitate. Daca ati amanat pe perioada intregului an achizitia unui televizor, ati luat o decizie foarte inspirata. Emag, de Black Friday 2016, are cateva [].

eMAG Black Friday: Multe produse bune sunt inca in stoc [LIVE TEXT]

EMAGBlack Friday a inceput si, aparent, s-a si sfarsit. eMAG Black Friday 2016 este ocazia perfecta pentru a-ti inlocui televizorul, pentru a iti cumpara un telefon nou sau pentru a-ti moderniza locuinta cu electrocasnice de top la preturi reduse. in randurile de mai jos am adunat tot ce stim pana acum despre eMAG Black Friday [].

Ce magazine mai au Black Friday: eMAG are oferte si reduceri de Crazy Days, dar mai sunt si altii

CataloguleMAG Black Friday 2016este disponibil mai jos, iar evenimentul va incepe oficial in foarte putin timp. De Black Friday eMAG, in dimineata zilei de 18 noiembrie, vanatorii de reduceri vor avea parte de cateva oferte foarte bune. UPDATE:Black Friday eMAG a luat sfarsit. Sarbatoarea reducerilor, insa, continua. Ofertele si reducerile eMAG se extind pana luni, sub [].

Black Friday la eMag: oferte la telefoane, televizoare si electrocasnice

Black Friday la eMag a inceput si are o serie de reduceri foarte bune la telefoane, televizoare si electrocasnice.

Alegeri parlamentare: Sesizare penala impotriva unui candidat PRU Mures pentru introducerea Black Friday in politica

Biroul de Circumscriptie Electorala 28 Mures a decis, sambata, sesizarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Targu Mures si a Autoritatii Electorale Permanente cu privirea la posibila savarsire a infractiunii de corupere a alegatorilor de catre candidatul Sergiu Astelean din partea Partidului Romania Unita PRU), dupa lansarea unei actiuni gen Black Friday in politica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )