Libnet.ro
UNICEF

01:05

ANALIZA RL. Situatia neobisnuita in care este cel mai puternic om din lume. Afacerile presedintelui Donald Trump se intind pe tot globul si genereaza un conflict de interese complicat. Cat de mare e acest imperiu financiar

România Liberă România Liberă,
ANALIZA RL. Situatia neobisnuita in care este cel mai puternic om din lume. Afacerile presedintelui Donald Trump se intind pe tot globul si genereaza un conflict de interese complicat. Cat de mare e acest imperiu financiar

Expertii asupra problemelor de etica guvernamentala au avertizat ca singurul mijloc de evitare a conflictelor de interese ar consta in plasarea activelor intr-un blind trust, o societate gestionata de persoane total independente. continuă pe România Liberă

Acesta este cel mai mare monitor 4K cu ecran curbat si este creat pentru profesionisti

Philips a lansat un monitor imens, dedicat profesionistilor si amatorilor de multimedia deopotriva. BDM4037UW Philips Brilliance 4K Ultra HD LCDeste cel mai mare monitor curbat 4K de pe piata care include si tehnologia Ultra Wide Color ce ofera un spectru de culori cat se poate de apropiate de realitate. Noul monitor BDM4037UW vine echipat cu [].

Opera Neon este cel mai futurist si util browser din ultimii ani

Daca sunteti in cautarea unui browser original sau v-ati saturat de Chrome si Firefox, instalati-va Opera Neon, o revelatie semnificativa fata de orice alt browser. Se intampla foarte rar sa sa va schimbati browserul. Din momentul in care v-ati decis sa folositi Chrome sau Firefox si v-ati instalat primele extensii, tranzitia devine incredibil de dificila.

UN NOU COPIL in familia Danei Rogoz: Vladut este cel mai incantat (FOTO)

Dana Rogoz a plecat cu familia la munte pentru cateva zile, in preajma sarbatorilor. Alaturi de ea, Radu si Vlad au mers si cativa prieteni, iar asa cum ne-a obisnuit, vedeta a postat pe blogul.

Traian Basescu: Daca eram la Cotroceni, nu as fi avut liniste. Faceam din gasirea lui Ghita cel mai important obiectiv

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica seara, la B1 Tv, ca daca ar mai fi fost la Cotroceni, ar fi facut din gasirea lui Sebastian Ghita cel mai important obiectiv si ar fi mobilizat toate structurile de securitate pentru a-l gasi pe omul de afaceri, potrivit News. ro. In ceea ce priveste inregistrarea in care aparea vorbind despre dosarul lui Dan Voiculescu, Basescu s-a declarat 99% convins ca Ghita a fost cel care l-a inregistrat, subliniid ca inregistrarea este editata.

Mihai Sora despre Eminescu: Cel mai trist lucru pentru un scriitor ar fi sa devina ingredient in zacusca nationala

Filosoful Mihai Sora, care are peste 100 de ani, scrie, intr-o postare pe Facebook, ca Eminescu este tot timpul si ca cel mai trist lucru pentru un scriitor ar fi sa devina ingredient in zacusca nationala. Comentariul, citat si de News. ro, este insotit de o fotografie a sa, datata 13 septembrie 2016, citind opera lui Eminescu in editia Perpessicius.

Toni Erdmann, o coproductie cu participare romaneasca, desemnat cel mai bun film strain la Festivalul Palm Springs

Lungmetrajul Toni Erdmann, regizat de Maren Ade, o coproductie cu participare romaneasca, a fost desemnat cel mai bun film strain, sambata seara, la cea de-a 28-a editie a Festivalului Palm Springs, care se va incheia pe 16 ianuarie, informeaza News. ro citant revista Variety.

[INFOGRAFIC] Deficitul de talente se acutizeaza: acestia sunt angajatii cel mai greu de gasit

Aproximativ trei din patru angajatori romani 72%) intampina dificultati la ocuparea posturilor vacante, Romania confruntandu-se cu cel mai acut deficit de talente raportat vreodata in tara noastra, potrivit Studiului ManpowerGroup privind Deficitul de.

Seful Samsung, audiat 22 de ore de procurori in scandalul de CORUPTIE in care este implicat si presedintele Coreei de Sud

Mostenitorul imperiului Samsung, Lee Jae Young, a fost audiat 22 de ore in contextul scandalului de coruptie in care este implicat si presedintele statului sud coreean. in varsta de 48 de .

Exclusiv RL print: Cum se traieste in nameti cand satul este izolat

Cand zapada e inalta cat dealul, locuitorii satelor izolate din Romania raman in voia sortii. La Pocreaca, Valea Satului si Bumbata, trei sate din judetele Iasi si Vaslui, oamenii raman blocati in case, fara acces la alimente si medicamente. Cei care sufera cel mai mult sunt batranii singuri.

Apple, cel mai nou concurent Netflix? Gigantul american ar putea produce continut original

Apple ar putea intra pe o noua nisa de activitate, producerea de continut original video, conform unor persoane familiare cu situatia, o miscare care ar putea lansa gigantul american impotriva Netflix sau Hulu, scrie Wall Street Journal .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )