Libnet.ro
UNICEF

12:30

'Marsul pentru viata ', in mai multe orase din tara

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,

Cea de a saptea editie a Marsului pentru viata a avut loc sambata, in ziua praznicului Bunei Vestiri, in mai multe orase din tara, sub genericul Ajuta Mama si Copilul! Ei depind de tine!. continuă pe Ziarul Bursa

Marsul pentru viata. Mitropolitul Clujului cere famiilor sa faca trei copii, dintre care unul pentru tara si biserica (VIDEO)

Sambata in tara s-au organizat Marsul pentru viata, iar concluzia bisericii a fost ca familiile trebuie sa faca trei copii: unul dintre ei pentru tara si biserica.

Lia Bugnar, despre Marsul pentru viata: E plin de copii care sunt ai nimanui. Vor umple probabil puscariile sau soselele de centura

Marsul pentru viata, la care participa peste 1. 000 de persoane, sambata, in capitala, este un eveniment impotriva avorturilor, sustinut de Patriarhia.

Marsul pentru viata: E plin de copii care sunt ai nimanui. Vor umple probabil puscariile sau soselele de centura

Marsul pentru viata, la care participa peste 1. 000 de persoane, sambata, in capitala, este un eveniment impotriva avorturilor, sustinut de Patriarhia.

Participantii la Marsul pentru viata din Capitala au ajuns in Parcul Tineretului. La manifestatie participa peste 4.000 de oameni

Participantii la Marsul pentru viata din Capitala au ajuns, la ora transmiterii acestei stiri, in Parcul Tineretului, numarul acestora depasind 4. 000, dupa ce pe traseu li s-au alaturat si alti oameni. Circulatia a fost oprita pe.

Profesorii de religie din Constanta, obligati sa participe la Marsul pentru Viata: Arhiepicopia Tomisului a trimis o adresa Inspectoratului Scolar (FOTO)

Arhiepicopia Tomisului a trimis o adresa Inspectoratului Scolar Constanta prin care se precizeaza ca profesorii de religie sunt obligati sa participe la Marsul pentru Viata. Adresa a intrat.

Bedtime story. Si Frumoasa si Bestia vor fi prezenti la marsul pentru viata de sambata. Binecuvantati fie de catre Patriarhia Romana. 3 argumente + desen

Pe 25 martie, in ziua de Bunavestire, este marsul pentru familia traditionala. Biserica Ortodoxa binecuvanteaza. Parte din participantii la mars acuza filmul Frumoasa si Bestia de propaganda gay. Filmul copilareste pe oricine. Haute Culture are convingerea ca Bestia si frumoasa vor participa la mars. Iata cum!.

​Bedtime story. Si Frumoasa si Bestia vor fi prezenti la marsul pentruviata de sambata. Binecuvantati fie de catre Patriarhia Romana. 3argumente + desen

Pe 25 martie, in ziua de Bunavestire, este marsul pentru familiatraditionala. Biserica Ortodoxa binecuvanteaza. Parte din participantiila mars acuza filmul “Frumoasa si Bestia” de propaganda gay. Filmul copilareste pe oricine. Haute Culture are convingerea ca Bestia si frumoasa vor participa la mars. Iata cum!.

Marsul pentru viata: Peste 1.000 de persoane participa in Bucuresti la un miting impotriva avortului (VIDEO)

E mars impotriva avorturilor in Capitala. Anul acesta, mitingul pentru viata are loc in aproape 300 de localitati din Romania si Republica Moldova, sub genericul Ajuta Mama si.

Merkel nu se asteapta la mai multe iesiri din UE dupa Brexit

Cancelarul Angela Merkel a declarat nu se teme ca mai multe tari vor iesi din Uniunea Europeana UE) dupa Brexit, intr-un ziar german, in conditiile in care liderii blocului comunitare se pregatesc sa sarbatoreasca 60 de ani de unitate, sambata, inainte sa se activeze Brexitul, potrivit Reuters.

FOTO 500 sute de suceveni au luat parte la Marsul pentru Viata de la Suceava: Avortul reprezinta un simptom al unei crize morale prin care trece Romania

Sambata, de Buna Vestire, circa 500 de suceveni s-au strans in centrul orasului pentru a lua parte la Marsul pentru Viata, un eveniment desfasurat astazi, in mai multe orase din tara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )