Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Antonescu e pe val si lanseaza un nou single Pune-o pe repeat

Devorator Monden Devorator Monden,
Andreea Antonescu e pe val si lanseaza un nou single Pune-o pe repeat

Andreea Antonescu se intoarce cu un nou single Pune-o pe repeat. Refrenul catchy, versurile savuroase imbinate cu ritmurile usor orientale ne vor purta cu gandul spre escapada perfecta. Dupa ce in aceasta primavara a facut valva in lumea mondena cu un rol suprinzator intr-o productie de nivel hollywoodian si un fan infocat a lansat . continuă pe Devorator Monden

Dorian Popa se reinventeaza: isi lanseaza primul single solo, Cat trei

Dorian Popa isi lanseaza astazi primul single din cariera solo, Cat trei, o piesa dinamica, de vara, compusa de John Puzzle. Mesajul piesei este unul simplu si optimist: Este bine sa iti traiesti la maximum tineretea, pentru ca anii trec si nu ti-i mai da nimeni inapoi. Cred ca toti adolescentii se vor regasi in .

Robin Thicke are un nou single Take it easy on me

Dupa ce a luat cu asalt topurile muzicale din intreaga lume si a impresionat audienta cu Blurred Lines, Robin Thicke mizeaza pe o noua piesa pentru a-si promova noul album. Take it easy on me este numele celui mai nou single promovat de Robin Thicke, care acopera in mare acelasi subiect si contribuie la ceea .

Dorian Popa din LalaBand isi lanseaza primul single din cariera solo.

Dorian Popa din trupa LalaBand isi lanseaza astazi primul single din cariera solo, Cat trei, o piesa dinamica, de vara, compusa de John Puzzle. Mesajul piesei este unul simplu si optimist: Este bine sa iti traiesti la maximum tineretea, pentru ca anii trec si nu ti-i mai da nimeni inapoi. Cred ca toti adolescentii se vor regasi in aceasta melodie, a spus Dorian. Dorian a cantat deja piesa in cadrul a doua concerte solo pe care le-a avut la Blaj si Codlea, iar reactia .

Fresh! Dorian Popa din LaLa Band lanseaza primul single din cariera solo!

Dupa Sore si Alina Eremia, a venit randul lui Dorian Popa din LaLa Band sa-si lanseze primul single din cariera solo. Piesa este una de vara cu un aer fresh, a fost compusa de John Puzzle si se numeste Cat trei. Continue reading .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )