Libnet.ro
UNICEF

17:15

Andreea Balan, mesaj de ultima ora de pe patul de spital. Ce se intampla cu ea

Playtech Playtech,
Andreea Balan, mesaj de ultima ora de pe patul de spital. Ce se intampla cu ea

Andreea Balan vine cu un nou mesaj pentru cei care se ingrijoreaza de starea sa de sanatate. Cum se simte acum artista si ce a spus ca se intampla cu ea? Ultimele detalii vin chiar de pe patul de spital. Andreea Balan, mesaj de pe patul de spital. Ce detalii a oferit artista? Noi detalii . continuă pe Playtech

Cum arata Andreea Balan inainte sa ajunga la spital. Imaginile incredibile cu artista

Andreea Balan a ajuns de urgenta la spital in noaptea de luni spre marti, din cauza unor dureri abdominale atroce. Artista a fost surprinsa de fotoreporterii CanCan cu cateva ore inainte, in parcarea televiziunii Antena 1. Evenimentele din ultima perioada si-au pus amprenta asupra fizicului ei. Cum arata inainte sa ajunga la spital: Andreea Balan .

Donald Trump, expulzat de la Casa Alba? Anunt de ultima ora: ce se intampla in America

Vineri, un purtator de cuvant al candidatului la presedentia SUA, Joe Biden, a amenintat ca Donald Trump va fi expulzat de la Casa Alba daca va refuza sa-si recunoasca infrangerea in alegeri, care pare sa fie din ce in ce mai aproape, potrivit AFP. Ce se intampla in America. Donald Trump, expulzat de la Casa .

Andreea Balan, primele declaratii de la internare. Fotografia mult asteptata de pe patul de spital

Dupa zile intregi de tacere, in care s-a luptat pentru propria viata, Andreea Balan a facut joi dimineata primele declaratii despre ce i s-a intamplat. Cantareata a postat si o fotografie de pe patul de.

Andreea Balan, primele imagini dupa ce s-a internat in spital. Cum se simte si cum arata cantareata

Andreea Balan le-a dat emotii mari fanilor in ultimele ore, dupa ce aceasta a dat de inteles pe retelele sociale ca se confrunta din nou cu probleme de sanatate grave. Dupa interventia suferita in urma cu putin timp, cantareata si-a surprins fanii cu o imagine de pe patul de spital. Mesajul transmis de cantareata din .

Andreea Balan, la un pas de septicemie. Artista a fost internata de urgenta in spital

Andreea Balan trece prin momente extrem de dificile. Cantareata a ajuns de urgenta la spitalin noaptea de luni spre marti din cauza unordureri insuportabile. Medicii au programat-o pentru.

Andreea Balan, internata de urgenta aproape cu septicemie

Andreea Balan trece din nou prin momente extrem de dificile. Dupa ce era la un pas sa moara atunci cand a nascut pentru a doua oara, artista a ajuns luni noapte de urgenta la spital aproape cu septicemie. Iata ce s-a intamplat! .

Andreea Balan, operata de urgenta. Ce a patit vedeta

Andreea Balan a ajuns de urgenta la spital, marti, dupa ce, in noaptea anterioara, nu a putut dormi din cauza unor dureri insuportabile la nivelul abdomenului.

Simona Halep, vesti de ultima ora despre sanatatea ei. Cum se simte dupa ce a luat virusul

Vestea ca Simona Halep are coronavirus a facut inconjurul lumii. Desigur, admiratorii jucatoarei de tenis sunt ingrijorati pentru starea sa de sanatate si au intrebat-o mereu pe aceasta, pe retelele de socializare, cum se simte. Pentru a-i linisti, romanca a postat, pe Twitter, un mesaj in care explica exact ce se intampla cu ea zilele .

EXCLUSIV Andreea Balan, la un pas de moarte pentru a doua oara. Ce i-au descoperit medicii in abdomen

Andreea Balan, la un pas de moarte pentru a doua oara, la scurt timp dupa ce era sa moara in timpul unei cezariene. Acum, medicii i-au gasit artistei o punga de puroi in stomac si au atentionat-o ca a fost la un pas de o reala tragedie. Andreea Balan, la un pas de moarte pentru .

Ce a facut George Burcea in ziua in care Andreea Balan s-a operat. Este incredibil, nu i-a pasat deloc de fosta sotie

La inceputul acestei lunii publicatia noastra relata despre problemele de sanatate ale Andreei Balan. Vedeta ar fi trebuit sa fie supusa unei interventii chirurgicale. Ceea ce nu se astepta nimeni, a fost reactia lui George Burcea, fostul sot al blondei. George Burcea indiferent la problemelse de sanatate ale fostei sotii Andreaea Balan a ajuns la .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )