Libnet.ro
UNICEF

06:45

Durere fara margini! Ce se intampla acum cu sotia lui Ramon de la Masterchef

Playtech Playtech,
Durere fara margini! Ce se intampla acum cu sotia lui Ramon de la Masterchef

Durere fara margini in familia lui Ramon Chicireanu, dupa ce o boala nemiloasa l-a invins. Ce se intampla acum cu sotia fostului concurent de la Masterchef si ce spune un prieten apropiat despre ce a lasat in urma tanarul de doar 37 de ani? Ce se intampla acum cu sotia lui Ramon de la Mastechef? . continuă pe Playtech

Cine este sotia lui Ramon de la MasterChef: Nu ne-am certat niciodata in 12 ani!

Ramon de la MasterChef a murit, ucis de un cancer limfatic, iar in urma sa raman momente emotionante avute in show-ul culinar, precum povestea sa de dragoste alaturi de sotie. Cine este sotia lui Ramon de la MasterChef Ramon Chircireanu a fost rapus de cancer. Multi romani care-l cunosteau de la televizor se mobilizasera sa-l .

Gabriela Firea, anuntul care ii vizeaza pe toti bucurestenii. Ce se intampla acum cu apa de la robinet

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis ca bucurestenii pot consuma fara grija apa de la robinet deoarece este potabila si netransmisibila de virus. Edilul a asigurat ca toate arterele rutiere sunt spalate cu clor de operatorii de salubrizare, iar cei de la Apa Nova fac teste zilnice. Masuri speciale se iau si la .

Oficial BNR pentru toti cei care au card bancar. Ce se intampla acum cu banii din bancomate

Apel la calm din partea Bancii Nationale a Romaniei. in contextul temerilor create de raspandirea COVID-19, reprezentantii BNR recomanda oamenilor sa nu isi paraseasca locuintele pentru a merge sa retraga bani de la bancomate. Este lichiditate suficienta pe piata in acest moment, dar nu recomandam nimanui sa se duca la ATM-uri sa scoata bani, a .

Stare de urgenta! Ce se intampla acum cu preturile apartamentelor, in plina criza epidemiologica

Dragos Vilceanu, analist imobiliara a vorbit despre noile modalitati prin care agentii imobiliari pot,totusi, sa-si faca treaba in conditii de protectie, atat pentru ei, cat si pentru potentialii clienti. Din fericire, tehnologia permite sa se organizeze vizionari ale imobilelor prin tururi virtuale. Cei care vor sa cumpere o casa sau un apartament le mai pot .

Starea de urgenta. Gabriela Firea, anuntul pentru toti bucurestenii. Se intampla acum cu STB

Gabriela Firea a facut, astazi, un anunt pentru toti bucurestenii care sunt nevoiti sa calatoreasca in continuare cu transportul in comun. Masurile se vor pune in aplicare incepand de joi dimineata. STB Gabriela Firea a facut un anunt pentru toti bucurestenii Pentru a lupta cu virusul COVID-19, STB SA a inceput din data de .

Adevarata relatie dintre Kate Middleton si Meghan Markle. Ce se intampla acum cu ele

Recent, Printul Harry si Meghan Markle s-au revazut cu Printul William si Kate Middleton, iar intalnirea a fost una tensionata. Raceala plutea in aerul dintre cele doua ducese. A fost prima data cand s-au vazut dupa patru luni. Fanii regali ii invinuiesc pe Printul William si pe Kate ca i-au ignorat pe Harry si pe .

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2095 seconds )