Libnet.ro
UNICEF

07:45

PSD: Din cauza deciziilor haotice, luate pe genunchi, PNL a scapat pandemia de sub control

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD: Din cauza deciziilor haotice, luate pe genunchi, PNL a scapat pandemia de sub control

PSD a transmis ca, din cauza deciziilor haotice, luate pe genunchi, PNL a scapat pandemia de sub control. Pentru PNL, scolile sunt doar sectii de votare, afirma social-democratii care cer din nou redeschiderea scolilor, transmite News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

PSD: Din cauza deciziilor haotice, PNL a scapat pandemia de sub control. Pentru liberali, scolile sunt doar sectii de votare

PSD sustine, intr-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a formatiunii, ca din cauza deciziilor haotice, luate pe genunchi, PNL a scapat pandemia de sub control si ii acuza ca deschid scolile doar pentru alegeri.

MINISTRUL CEH: Starea de urgenta din cauza pandemiei de coronavirus ar putea dura pana la Craciun

Starea de urgenta declarata in Republica Ceha din cauza pandemiei de coronavirus ar putea dura pana la Craciun, a avertizat astazi ministrul de interne Jan Hamacek.

Situatie critica in Germania din cauza pandemiei: Nou record zilnic de contaminari, cu peste 18.000 de cazuri

Situatie ingrijoratoare in Germania din cauza pandemiei de coronavirus. Numarul cazurilor explodeaza de la o zi la alta, ultimul bilant indicand 18. 681 de contaminari cu noul tip de coronavirus in ultimele 24.

Mediastandard.ro: Presa locala americana ar putea sa dispara din cauza crizei de COVID-19

Presa locala americana se afla in pericol de disparitie din cauza crizei cauzate de COVID-19, dupa cum se arata intr-u studiu realizat de Senat - Local Journalism: Americas Most Trusted News Sources Threatened. Micile publicatii sunt unele dintre cele mai afectate de situatia epidemiologica actuala, intrucat ele depind de veniturile din publicitate. insa perioada de lockdown si restrictiile actuale au obligat afacerile locale sa-si reduca si cheltuielile, printre care se numara si bugetul pentru reclame, informeaza Press Gazette.

Australia: Ursii koala sunt in pericol de disparitie din cauza stresului

Conform unui studiu facut de cercetatorii australieni, ursii koala sunt pe cale de disparitie din cauza stresului rezultat in urma incendiilor, distrugerea habitatului natural prin extinderea zonelor de.

Dan Bittman, atac la Raed Arafat din cauza virusului. A spus adevarul despre numarul infectarilor

Dan Bittman continua seria declaratiilor controversate. Dupa ce si-a afirmat public indoiala cu privire la amploarea crizei sanitare din Romania si a sustinut ca numarul de noi cazuri zilnice este scos din burta, cantaretul a dat de cu seara un interviu in care a vorbit, printre altele, si despre atitudinea sefului DSU, Raed Arafat. Dan .

Demisii la varful PSD Suceava din cauza prezentei pe liste a fiului lui Piedone: Se dicteaza de la Bucuresti

Scandalul din PSD continua dupa ce un candidat de import, Vlad Popescu, fiul primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a primit unui loc considerat eligibil la Camera Deputatilor pe listele de la Suceava. Un deputat, un senator si un primar au renuntat la functiile politice si administrative detinute in partid.

Subiectele zilei: Un artist iesean de 37 de ani a murit din cauza Covid-19. Plamanii i-au fost afectati in proportie de 95%; Candidatul manciurian si alegerile americane

Trei medici infectati cu coronavirus au plecat din spitalul din Targu Jiu. Acum sunt cautati de politie. Trei cadre medicale infectate cu coronavirus. Cum a ajuns Ionut Cristache sa se tutuiasca in dialogul cu seful PSD, Marcel Ciolacu! Spalat pe creier de stiri, depilat in nas la TVR.

Amazon retrage reclamele pentru Black Friday din Franta, din cauza carantinei pentru noul coronavirus

Amazon a decis retragerea reclamelor pentru discounturile de Black Friday din Franta, dupa ce guvernul a afirmat ca aceasta campanie este nedreapta fata micile magazine, care au fost nevoite sa se inchida din cauza carantinei pentru noul coronavirus, transmite Reuters si News. ro.

INTERVIU Gaspar Gyorgy, psihoterapeut:Din cauza ca n-am salvat relatia parintilor mei, am devenit terapeut de cuplu

Gaspar Gyorgy, unul dintre cei mai apreciati psihoterapeuti din Romania, spune ca drumul profesional i-a fost influentat de copilaria umbrita de relatia instabila a parintilor. A inceput sa profeseze convins ca va salva toate cuplurile care-i vor cere ajutorul, a fost dezamagit si furios cand nu a reusit, pana si-a dat seama ca rolul psihoterapeutului este cu totul altul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )