Libnet.ro
UNICEF

17:00

Romania s-a CUTREMURAT din nou! Zonele in care seismul a LOVIT in plin

B1 B1,
Romania s-a CUTREMURAT din nou! Zonele in care seismul a LOVIT in plin

Un nou cutremur s-a produs in noaptea de joi spre vineri in judetul Vrancea. Seismul a avut magnitudinea 3 pe scara Richter si s-a produs la ora 00:12, la o adancime de 120 de kilometri, potrivit Institutului. continuă pe B1

Andreea Marin, din nou mama: Dumnezeu vrea...

Andreea Marin este gata sa devina mama din nou si nu exclude aceasta varianta deloc. Invitata in platoul emisiunii Agentia VIP, Andreea Marin a povestit despre frumoasa vacanta in care a fost, recent,.

Laura Codruta Kovesi va da din nou explicatii in fata sectiei de procurori de la CSM

Laura Codruta Kovesi va da din nou explicatii in fata sectiei de procurori de la CSM pe 3 octombrie. Este vorba despre ancheta privind inregistrarea in care vorbea despre decapare. Kovesi a fost miercuri la.

Se marita din nou Andreea Marin?

Andreea Marin a petrecut o vacanta in nordul Africii, alaturi de iubitul ei, consul al Romaniei in Libia, dar si de membrii familiei sale. Iata ce povesteste si ce spune despre o posibila casatorie cu partenerul ei.

Caru' cu vedete: Oana Pellea revine dupa zece ani ntr-un serial; Prima imagine cu Antonia dupace s-a spus caar fi din nou nsarcinata; Kendall Jenner, cu sfrcurile la vedere n Paris! S-a vazut tot prin rochia transparenta

Cum isi mentine silueta Alina Eremia dupa ce a reusit sa slabeasca peste 10 kilograme. Alina Eremia are un stil de viata destul de. Cristi Borcea devine din nou tata! S-a casatorit astazi cu Valentina Pelinel. Valentina Pelinel, 37 de ani, este insarcinata cu gemeni.

Viorel Lis, din nou la spital

Viorel Lis a ajuns din nou la spital, dar de data aceasta pentru o serie de analize. Am fost invidioasa cand am vazut atatea poze cu copiii la scoala, eu am stat la o cafea linistita, n-am luat flori, e.

Reuniune de exceptie: Dupa 35 de ani, Cristi Minculescu si Andrei Paunescu vor canta din nou in trupa Totusi (FOTO)

Dupa 35 de ani, Cristi Minculescu se alatura din nou trupei Totusi si va canta impreuna cu Andrei Paunescu. Fiul marelui poet Adrian Paunescu a confirmat ca fostul lider al trupei Iris va participa la.

Colonelul care a dirijat actiunea jandarmilor este audiat din nou. Ce spune despre o posibila punere sub acuzare

Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane, cel care a coordonat actiunea jandarmilor din data de 10 august, a venit, joi, la Parchetul General pentru a fi audiat de procurorii militari in dosarul violentelor. Si alti angajati ai.

Motivul pentru care Kim Jong-un vrea sa se intalneasca din nou cu Donald Trump

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a primit o scrisoare de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, prin care acesta ii propune o noua intalnire, a anuntat luni Casa Alba. Purtatoarea de cuvant a.

Sumudica pune din nou presiune pe FCSB: E tragic

Marius Sumudica ramane conectat la ce se intampla in fotbalul romanesc si nu uita de rivalitatea cu FCSB, in pofida relatiei bune pe care o are cu patronul ros-albastrilor.

Reactia Ungariei la decizia Parlamentul European. Viktor Orban iese din nou la atac

Premierul ungar Viktor Orban a anuntat vineri ca guvernul sau va decide luni asupra masurilor juridice de contestare a raportului adoptat de Parlamentul European impotriva Budapestei din cauza incalcarii.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )