Libnet.ro
UNICEF

00:07

Andreea Marin, de nerecunoscut: Adevarul despre dieta minune pe care nimeni nu a reusit sa o duca pana la capat...

B1 B1,
Andreea Marin, de nerecunoscut: Adevarul despre dieta minune pe care nimeni nu a reusit sa o duca pana la capat...

Andreea Marin arata impecabil! Desi in ultima vreme se cam ingrasase, zana a revenit la silueta de fotomodel. Bruneta a tinut o dieta si a facut mult sport pentru a obtine aceste rezultate. continuă pe B1

DIETA. Andreea Marin, despre regimul care i-a schimbat viata in 40 de zile

Andreea Marin este adepta unui stil de viata sanatos, insa programul incarcat pe care il are o impiedica uneori sa faca sport sau sa consume doar alimente benefice pentru organism. Asta-vara,.

DIETA minune. Mananci si slabesti

De-a lungul anilor am testat foarte multe diete si metode de antrenament. in 2003, cand am auzit prima data despre dieta ketogenica aparuse cartea lui Lyle McDonald, The Ketogenic Diet), dogma in.

Anunt soc: Andreea Marin, pe masa de operatie! Vestile sunt ingrijoratoare: Ce spun medicii...

Andreea Marin va suferi o interventie chirurgicala pentru a scapa de problemele de sanatate cu care s-a confruntat in ultima perioada, informeaza Click. ro. Este vorba despre o operatie care va necesita o.

Cutremur la PRO TV! Andreea Esca, anunt socant despre DIVORT! Cand inseli simti ca traiesti in sfarsit

Andreea Esca i-a luat recent interviu lui Esther Perel, specialista in probleme conjugale. Cele doua au vorbit mai ales despre cum ajung cuplurile casatorite sa divorteze si de ce insala oamenii. Esther.

TRAGEDIE in Romania: S-a spanzurat! Adevarul despre MOARTEA care a socat Romania

Noi detalii despre cazul mortii Biancai Hincu, tanara de 17 ani din Husi, care a fost descoperita spanzurata pe 10 septembrie. Tanara a disparut dupa o cearta aprinsa cu sora ei, Pamela. Pentru ca cearta a.

Adevarul despre alunele de padure care se vand in magazinele din Romania. Ce contin de fapt

Studiile facute pe dietele bogate in alune au aratat ca aceasta leguma face foarte bine inimii. Contin un miez bogat in vitaminele A, B, C si E precum si in calciu, fier, fosfor si potasiu. In plus, alunele au un.

ADEVARUL despre inlocuirea lui CARMEN DAN de la Interne! Un apropiat al lui DRAGNEA a dezvaluit TOT

Gabriel Zetea, vicepresedintele PSD, sustine ca nu s-a discutat pana in acest moment in PSD despre nicio varianta de remaniere. Totodata, referitor la informatiile aparute in spatiul public conform carora.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )