Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andrei Caramitru ii jigneste pe toti pensionarii din Romania. Imbecili!

Playtech Playtech,
Andrei Caramitru ii jigneste pe toti pensionarii din Romania. Imbecili!

Fostul consilier USR, Andrei Caramitru se pare ca recidiveaza iar in limbajul mai putin academic cu care ne-a obisnuit in ultima perioada. Dupa ce a fost demis de Dan Barna, tocmai din cauza unui astfel de limbaj si atitudine, Andrei Caramitru revine si de data asta in felu-i caracteristic. Andrei Caramitru ii jigneste pe toti . continuă pe Playtech

Andrei Caramitru, in razboi cu varstnicii: Sute de mii de pensionari se inghesuie peste tot, fara masca, fara nimic. Imbecili!

Fostul consilier al lui Dan Barna, Andrei Caramitru, a lansat un atac dur la pensionarii care nu aleg sa stea in izolare la domiciliu, ci in continuare ies pentru cumparaturi.

Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania cere inchiderea mall-urilor

Organizatia Patronala a Retailerilor din Romania - RORETAIL - cere declararea in mod oficial a pandemiei Covid-19 drept eveniment de forta majora pentru toti comerciantii romani, inchiderea imediata a centrelor comerciale de tip mall, cu exceptia magazinelor alimentare si a farmaciilor, precum si scutirea, amanarea, prorogarea sau reesalonarea platii taxelor si impozitelor aferente perioadei fara activitate.

UPDATE Cresteri importante in traficul de internet si telefonie din Romania din cauza epidemiei de COVID-19: Operatorii iau masuri, nu exclud blocajele si recomanda o utilizare rationala a resurselor

Cresteri importante ale traficului de internet si telefonie au inceput sa fie anuntate de toti marii operatori de comunicatii din Romania, care asigura insa ca au luat masuri pentru a asigura continuitatea serviciilor pe fondul cresterii traficului de date datorate izolarii la domiciliu a populatiei. Totusi, atat Orange cat si Telekom au recomandat miercuri ca utilizatorii sa aiba un consum rezonabil de tehnologie. Sunt asteptate audiente record la televiziunile de stiri si nu sunt excluse anumite blocaje in retele in zonele rezidentiale. Vodafone spune ca pentru serviciul Netflix a inregistrat o crestere de 40% a traficului in reteaua UPC. Vezi in articol primele date si estimari de trafic furnizate de Telekom, Orange, Vodafone si RCSRDS la solicitarea HotNews. ro.

Covid-19. Muzeele din Romania pun la dispozitie tururi virtuale

Muzeele din Romania se alaturademersului mondial de stopare a raspandirii coronavirusului printr-un gest inedit. De marti, toti cei care doresc, pot vizita virtual mai multe muzee din Bucuresti si din.

Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza. Ce patesc cei care vin la primarie

Romania se confrunta, la fel ca aproape toate tarile de pe continetul european, cu pandemia COVID-19, iar medicii specialisti, fie ca vorbim de cei din Bucuresti, Timisoara sau celelalte orase, incearca sa gaseasca metode de a minimaliza raspandirea virusului, dar si metode de vindecare. Orasul din Romania unde oamenii sunt verificati prin metoda chineza Unul .

Industriasii din Romania, apel catre Presedintie si Guvern: UGIR cere o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si riscului economic din Romania (DOCUMENT)

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania a lansat o scrisoare deschisa catre principalii actori ai puterii executive din Romania, prin care cer o serie de masuri imediate si proportionale situatiei si.

Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati

Pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19, institutiile publice si-au suspendat temporar programul. Printre ele se numara si Casele de Pensii. Ce se intampla acum cu veniturile bunicilor din Romania? Ce se intampla cu pensiile din Romania, in contextul in care Casele de Pensii si-au suspendat unele activitati Din motive de sigurata medicala, legata de .

Cati bani ar primi salariu Raed Arafat. Este omul-cheie din Romania, in aceste zile

Cati bani ar primi salariu binecunoscutul medic roman de origine palestiniana Raed Arafat, omul-cheie din aceste zile, in Romania. Cati bani ar primi Raed Arafat? Pe 23 august 2007, premierul de atunci al Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, l-a numit subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii Publice. Din cauza unor conflicte politice cauzate de criticile pe .

Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus. Ce a urmat apoi

Un medic din Romania a anuntat recent faptul ca a gasit leacul pentru coronavirus. Totul s-a dovedit a fi un intreg scenariu de film. Cine este protagonistul si ce a urmat dupa anuntul cel mare? Un medic din Romania a anuntat ca are leacul pentru coronavirus Scenariu de film mut asa ar putea fi .

De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anunt de ultima ora

O perioada iesita din comun. Este decizia corecta pe care trebuie sa o luam in momentul de fata. De cand inchide Ikea magazinele din Romania. Anuntul facut de retailerul suedez de mobila. De cand inchide Ikea magazinele din Romania? Toate tarile iau masuri de siguranta pentru a restrange posibilitatea raspandirii virusului COVID-19. Se inchid granite, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )