Libnet.ro
UNICEF

20:00

Andrei Gheorghe nu va avea parte de inmormantare! Rudele au decis sa-l incinereze!

Antena3 Antena3,
Andrei Gheorghe nu va avea parte de inmormantare! Rudele au decis sa-l incinereze!

Jurnalistul Andrei Gheorghe va fi incinerat, potrivit ultimelor informatii. Desi nu parea, realizatorul era un om credincios. Cu toate acestea, familia lui a luat hotararea de a-l incinera. Nu suport prostii,. continuă pe Antena3

Ce spunea Andrei Gheorghe despre moarte

Andrei Gheorghe avea 56 ani si a murit luni, 19 martie 2018. El a fost gasit mort, cazut in baie, in locuinta sa. Moartea e clara. N-ai cum s-o eviti. Calitatea vietii e importanta, spunea Andrei, a.

Familia lui Andrei Gheorghe a decis sa-i respecte dorinta. Fostul jurnalist va fi incinerat

Familia lui Andrei Gheorghe a decis sa-i respecte ultima dorinta si a anuntat, printr-un mesaj de adio pe pagina lui de socializare, ca incinerarea corpului acestuia va avea loc Sambata 24 martie, la Institutul.

Andrei Gheorghe, despre averea lui: Am facut multi bani din televiziune. Mai multi decat as fi putut spera vreodata. Eu fac parte din...

Andrei Gheorghe a murit, pe 19 martie 2018. Fostul prezentator si realizator de televiziune si radio din Romania avea 56 de ani. El a vorbit in urma cu ceva timp despre inceputurile sale in televiziune. Am.

Soc: Carmen Harra i-a prezis moartea? Andrei Gheorghe, primul dintr-un lung sir de vedete care ne vor parasi in 2018! Afirmatiile cutremuratoare ale CLARVAZATOAREI

Moartea surprinzatoare a lui Andrei Gheorghe confirma in mod cutremurator ceea ce celebra prezicatoare Carmen Harra a sustinut pentru anul 2018! Mai multe personalitati importante vor avea parte de un.

Andrei Gheorghe, CAUZA DECESULUI: Rezultatul testului toxicologic! Ce spun medicii

Ies la iveala noi detalii despre moartea omului de radio Andrei Gheorghe. Potrivit unor surse judiciare, acesta avea afectiuni cardiace si suferise in trecut un infarct. Trupul lui Andrei Gheorghe a fost dus la.

Andrei Gheorghe a fost mitul de care avea nevoie Romania

Andrei Gheorghe a murit la o oarecare ora pe 19 martie 2018. Ca o ironie neagra, despre moartea omului recunoscut pentru Midnight Killer s-a aflat cu putin inainte de doispe noaptea. Din 19 martie 2018, va fi greu sa separi omul de mitul Andrei Gheorghe. Unii stiu mai multe, altii mai putine despre ce-a fost [].

Andrei Gheorghe: Mort. Raspunsul macabru oferit de fostul jurnalist, in 2015, la intrebarea Unde te vezi peste 5 ani?

Andrei Gheorghe a murit, pe 19 martie 2018. Fostul prezentator si realizator de televiziune si radio din Romania avea 56 de ani. O moarte care intristeaza Romania si pe care Andrei Gheorghe, cu umorul lui.

Mesajul aparut in urma cu cateva minute pe pagina de Facebook a lui Andrei Gheorghe: Salutare Natiune

Andrei Gheorghe a murit, pe 19 martie 2018. Fostul prezentator si realizator de televiziune si radio din Romania avea 56 de ani. Acesta a fost gasit fara suflare in baia casei sale din Pipera dupa 12 ore de cand.

Andrei Gheorghe si-ar fi presimtit moartea: Oricum, nu apuc 60 de ani

Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare luni seara. Omul de televiziune avea 56 de ani. Cativa cunoscuti ai fostului realizator au povestit ca Andrei isi schimbase in ultima vreme comportamentul si si-au.

Andrei Gheorghe a murit: Politia va deschide un dosar de moarte suspecta in acest caz

Andrei Gheorghe a fost gasit decedat luni seara in baia locuintei sale. Potrivit primelor informatii, trupul neinsufletit ar fi fost descoperit de o persoana care avea grija de apartament. Politia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )