Libnet.ro
UNICEF

12:15

Andrei Gheorghe: Sunt obosit si drumul nu se mai zareste

Antena3 Antena3,
Andrei Gheorghe: Sunt obosit si drumul nu se mai zareste

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani in urma unui stop-cardiorespirator. in urma cu jumatate de an, realizatorul radio-tv postase un mesaj infiorator de trist pe contul sau de Facebook. Sint obosit. continuă pe Antena3

Ce spunea Andrei Gheorghe despre moarte

Andrei Gheorghe avea 56 ani si a murit luni, 19 martie 2018. El a fost gasit mort, cazut in baie, in locuinta sa. Moartea e clara. N-ai cum s-o eviti. Calitatea vietii e importanta, spunea Andrei, a.

Interviu savuros. Andrei Gheorghe! Sunt un dinozaur nervos. Adevarul e ca ma simt ca un T-Rex cand ma uit la astia care apar acum la televizor. in cinci minute i-as lasa in pielea goala

Cei care l-au cunoscut, admirat, ba chiar si cei care l-au criticat pe cel care a fost echivalent cu definitia sarcasmului au primit, ieri, cu tristete, stirea trecerii in nefiinta a cunoscutului.

Andrei Gheorghe, in septembrie 2017: Va blestem conducatori ai Romaniei / Sint obosit. Am fost generatia de sacrificiu

Sint obosit. Am fost generatia de sacrificiu si am crezut ca dupa un drum lung si greu o sa ajungem intr'o poiana cu soare si flori. Dar nu a fost asa, asa isi incepea Andrei Gheorghe una dintre cele mai viralizate postari ale sale pe Facebook. In septembrie 2017, jurnalistul si-a exprimat prin cuvinte aspre dezamagirea fata de modul in care a evoluat societatea romaneasca din 1989 incoace.

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!.

VIDEO Andrei Gheorghe a murit / Cauza mortii: stop cardio-respirator / Politia deschide un dosar de moarte suspecta

Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori radio si TV, a murit, luni seara, la varsta de 56 de ani, in urma unui stop cardio-respirator, au constatat legistii prezenti luni seara la locuinta acestuia. Acesta a fost gasit decedat in baie de catre un apropiat. Conform surselor citate, moartea jurnalistului a avut loc in urma cu aproximativ 12 ore. Politia va deschide in acest caz un dosar de moarte suspecta. Ultimul mesaj postat pe Facebook pe 19 februarie pentru fanii sai: Salutare! M-am intors si sint acelasi, cu aceleasi ocupatii. Voi continua sa trollez demnitari, medici, profesori, popi, ingeri, catedrale. Vezi in text ultima iesire publica, cea mai viralizata emisiune si cel mai controversat moment.

MESAJ EMOTIONANT transmis de fosta sotie a lui ANDREI GHEORGHE: Iubitul meu care nu mai esti aici

Prezentatorul si realizatorul de radio si televiziune Andrei Gheorghe a fost descoperit fara suflare in casa luni seara, iar medicii legisti au stabilit ca ar fi murit in urma unui stop cardio-respirator cu.

Blestemul lui Andrei Gheorghe pentru politicieni: Sa muriti stind la coada, sa traiti din salariu si sa va petreceti batranetea cu o pensie obisnuita

Andrei Gheorghe, care a murit la varsta de 56 de ani, a parasit eterul in urma cu doi ani, insa a continuat sa-si exprime opiniile fara menajamente pe Facebook. La sfarsitul anului trecut, omul care a facut istorie in radio si televiziune s-a declarat dezamagit de societate, obosit si scarbit de conducatorii tarii, pe care i-a blestemat in stilul caracteristic.

Blestemul lui Andrei Gheorghe pentru politicieni: Sa muriti stand la coada, sa traiti din salariu si sa va petreceti batranetea cu o pensie obisnuita

Andrei Gheorghe, care a murit la varsta de 56 de ani, a parasit eterul in urma cu doi ani, insa a continuat sa-si exprime opiniile fara menajamente pe Facebook. La sfarsitul anului trecut, omul care a facut istorie in radio si televiziune s-a declarat dezamagit de societate, obosit si scarbit de conducatorii tarii, pe care i-a blestemat in stilul caracteristic.

De ce e a fost dat de fapt afara Andrei Gheorghe de la PRO FM

Andrei Gheorghe a murit. Vedeta tv Magda Vasiliu a reamintit intr-o postare motivul pentru care Andrei Gheorghe a fost dat afara de la PRO FM. Sunt batran. Mi s-a reprosat asta. La Pro FM la greu! Probabil au.

Andrei Gheorghe a murit. Cine a fost omul cat tot radioul romanesc

Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani. A fost unul dintre cei mai cunoscuti prezentatori de radio si televiziune. Decesul a fost consemnat in seara de 19 martie. Andrei Gheorghe a murit la varsta de 56 de ani, in seara zilei de luni, 19 martie. Acesta a fost gasit decedat in baie, [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2266 seconds )