Libnet.ro
UNICEF

05:45

Blestemul lui Andrei Gheorghe pentru politicieni: Sa muriti stand la coada, sa traiti din salariu si sa va petreceti batranetea cu o pensie obisnuita

Adevărul Adevărul,
Blestemul lui Andrei Gheorghe pentru politicieni: Sa muriti stand la coada, sa traiti din salariu si sa va petreceti batranetea cu o pensie obisnuita

Andrei Gheorghe, care a murit la varsta de 56 de ani, a parasit eterul in urma cu doi ani, insa a continuat sa-si exprime opiniile fara menajamente pe Facebook. La sfarsitul anului trecut, omul care a facut istorie in radio si televiziune s-a declarat dezamagit de societate, obosit si scarbit de conducatorii tarii, pe care i-a blestemat in stilul caracteristic. continuă pe Adevărul

Blestemul lui Andrei Gheorghe pentru politicieni: Sa muriti stind la coada, sa traiti din salariu si sa va petreceti batranetea cu o pensie obisnuita

Andrei Gheorghe, care a murit la varsta de 56 de ani, a parasit eterul in urma cu doi ani, insa a continuat sa-si exprime opiniile fara menajamente pe Facebook. La sfarsitul anului trecut, omul care a facut istorie in radio si televiziune s-a declarat dezamagit de societate, obosit si scarbit de conducatorii tarii, pe care i-a blestemat in stilul caracteristic.

Cateva momente controversate cu Andrei Gheorghe

Cunoscutul jurnalist Andrei Gheorghe a starnit mai mereu valuri in presa romaneasca, fie prin emisiunile realizate, fie prin declaratiile oferite. Probabil, cel mai controversat moment legat de Gheorghe a avut loc in 2003 atunci cand a fost arestat pentru 3 ore fiind acuzat ca este consumator de droguri. Dupa izbucnirea scandalului, Gheorghe a lasat sa se inteleaga ca intreaga poveste a fost lucratura unui potent om de afaceri. Un alt moment care a starnit valva in presa a avut loc in 2017 cand, invitat la postul public de radio, Andrei Gheorghe le-a transmis ascultatorilor postului national sa: Duceti-va dracului in padure, duceti-va in pesteri, violati dinozauri!.

Andrei Gheorghe a fost mitul de care avea nevoie Romania

Andrei Gheorghe a murit la o oarecare ora pe 19 martie 2018. Ca o ironie neagra, despre moartea omului recunoscut pentru Midnight Killer s-a aflat cu putin inainte de doispe noaptea. Din 19 martie 2018, va fi greu sa separi omul de mitul Andrei Gheorghe. Unii stiu mai multe, altii mai putine despre ce-a fost [].

Dan Negru, dezlantuit dupa moartea lui Andrei Gheorghe: E ipocrita si mizerabila breasla mea (VIDEO)

Dan Negru a criticat in termeni duri reactia breslei la moartea lui Andrei Gheorghe. Realizatorul de televiziune si-a acuzat colegii de ipocrizie, pentru ca acum il plang pe Andrei Gheorghe, desi atunci cand.

De ce e a fost dat de fapt afara Andrei Gheorghe de la PRO FM

Andrei Gheorghe a murit. Vedeta tv Magda Vasiliu a reamintit intr-o postare motivul pentru care Andrei Gheorghe a fost dat afara de la PRO FM. Sunt batran. Mi s-a reprosat asta. La Pro FM la greu! Probabil au.

Ce avere a lasat in urma jurnalistul Andrei Gheorghe

Jurnalistul Andrei Gheorghe, realizator de radio si televiziune, a murit, luni seara, la varsta de 56 de ani. Jurnalistul a fost gasit decedat in baia locuintei sale din Voluntari. Andrei Gheorghe a fost pentru.

CUTREMURATOR! Ultimele mesaje ale lui ANDREI GHEORGHE inainte de MOARTE: O lume invadata de imbecili! iMI SUIERA PRIN CAP

Jurnalistul Andrei Gheorghe era recunoscut pentru activitatea sa pe retelele de socializare si pentru mesajele acide despre politicienii din Romania! in ultima postare de pe Facebook, jurnalistul s-a adresat fanilor.

Andrei Gheorghe va fi incinerat sambata la IML

Va puteti lua ramas bun de la Andrei Gheorghe, joi 22 Martie si Vineri 23 Martie, la Galeria Mobius, Str Mendeleev D. nr 2, Sector 1, Bucuresti. Dorinta exprimata in nenumarate ocazii a fost ca la moartea sa fie incinerat. Asadar, incinerarea are loc Sambata 24 martie, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, ora 10 a. m. , conform unui anunt postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe va fi va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius, iar sambata va fi incinerat

Trupul neinsufletit al jurnalistului Andrei Gheorghe, care a murit luni, la varsta de 56 de ani, va fi depus joi si vineri la Galeria Mobius din strada Mendeleev D. nr 2, sector 1, Bucuresti. Sambata dimineata, la ora 10. 00, la Institutul de Medicina Legala Mina Minovici, el va fi incinerat, asa cum si-a dorit, conform unui anunt postat pe pagina de Facebook a jurnalistului.

Trupul neinsufletit al lui Andrei Gheorghe a fost gasit langa toaleta, cu fata in sus! Detalii infioratoare din ancheta

Andrei Gheorghe a murit. Cunoscutul om de radio si televiziune Andrei Gheorghe s-a stins din cauza unui infarct. Luni seara, Andrei Gheorghe a fost gasit fara suflare in baie, de catre ingrijitorul casei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )