Libnet.ro
UNICEF

05:30

Un angajat al MAE a fost testat pozitiv de Covid-19

Hotnews Hotnews,
 Un angajat al MAE a fost testat pozitiv de Covid-19

Un angajat cu atributii de executie din cadrul Centralei Ministerului Afacerilor Externe a fost confirmat in cursul zilei de 8 iulie cu infectie de COVID-19, precizeaza MAE. continuă pe Hotnews

Presedintele Braziliei a fost testat pozitiv cu coronavirus

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a anuntat marti ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, a carui gravitate nu a incetat sa o minimalizeze de la inceputul pandemiei, dar care s-a soldat deja cu circa 65. 000 de morti in tara sa, relateaza AFP, conform Agerpres.

CORONAVIRUS |Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru Covid-19

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, acesta fiind in stare buna si a ramas in locuinta sa. Luni seara, el a spus ca a mers la spital pentru o scanare.

Un fost selectioner al Braziliei a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Vanderlei Luxemburgo, fost selectioner al Braziliei si actual antrenor al echipei Palmeiras, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

VIDEO Gestul necugetat al presedintelui Braziliei: Bolsonaro si-a dat masca jos in fata jurnalistilor dupa ce a anuntat ca a fost testat pozitiv

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, si-a dat masca jos in fata jurnalistilor dupa ce a anuntat ca a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Surprinsa neplacut de acest gest, o jurnalista a plecat de la conferinta.

Prefectul de Cluj, testat pozitiv cu coronavirus. Si familia lui s-a infectat

Coronavirusul a lovit din plin si la Cluj. Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, a anuntat ca a fost testat pozitiv de coronavirus. Si familia, inclusiv baietelul de 9 luni, s-a infectat.

Un angajat al Ministerului Afacerilor Externe este infectat cu noul coronavirus

Un angajat din cadrul Ministerului Afacerilor Externe MAE) a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, informeaza MAE. Angajat al MAE, testat pozitiv pentru infectia cu.

Dan Tarcea, viceprimarul din Cluj-Napoca, e in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost testata pozitiv pentru noul coronavirus

Dan Tarcea, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, a fost testat negativ pentru noul coronavirus, dar se afla in izolare la domiciliu dupa ce sotia sa a fost confirmata pozitiv cu COVID-19. Dan Tarcea,.

Presedintele Braziliei, cunoscut pentru sfidarea masurilor anti-coronavirus, a fost depistat pozitiv

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost depistat pozitiv la testul pentru noul coronavirus, informeaza agentia de presa Reuters.

CORONAVIRUS |Angajat de la Palatul Victoria, pozitiv la testul pentru COVID-19

Un angajat al Guvernului a fost testat pozitiv pentru infectia cu noul coronavirus, anunta Grupul de Comunicare Strategica. Este vorba despre o persoana care lucreaza in cadrul Directiei pentru Relatia cu.

Angajat al Ministerului Afacerilor Externe, diagnosticat cu coronavirus

Un angajat al Ministerului Afacerilor Externe a fost testat pozitiv pentru coronavirus, au anuntat reprezentantii institutiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )