Libnet.ro
UNICEF

19:00

Un angajat al Metrorex, confirmat pozitiv cu noul Coronavirus

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un angajat al Metrorex, confirmat pozitiv cu noul Coronavirus

Metrorex anunta ca un controlor de acces la metrou, la statia Laminorului, a fost depistat cu noul Coronavirus, luni, 30 martie. Angajatul, un barbat in varsta de 49 de ani, are atributii de supraveghere a accesului in statie. Barbatul se afla in. continuă pe Wall-Street Ro

COVID-19 a ajuns la metrou. Un controlor acces de la o statie de pe Magistrala 4, confirmat pozitiv cu noul coronavirus (VIDEO)

Coronavirusul a ajuns si in subteran. Un controlor acces metrou la statia Laminorului, de pe magistrala 4, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Anuntul a fost facut, marti, de reprezentantii companiei, care .

Un angajat al Metrorex, depistat pozitiv cu coronavirus - un controlor acces la statia Laminorului: Nu are contact cu calatorii. Din 20 martie este in concediu medical

Metrorex informeaza ca astazi, 31. 2020, a fost confirmat pozitiv cu noul Coronavirus un angajat al societatii, care nu se afla la locul de munca. Potrivit companiei, angajatul lucreaza pe functia de controlor acces la statia Laminorului, dar ca prin specificul functiei, angajatul nu are contact cu calatorii. Totodata, Metrorex noteaza ca angajatul in cauza era in concediu medical din 20 martie pentru alte afectiuni de sanatate.

COVID-19. 207 cadre medicale de pe ambulanta, in izolare la domiciliu, 24 sunt confirmate pozitiv cu noul coronavirus

24 de cadre medicale de pe ambulanta sunt confirmate cu COVID-19, iar 207 sunt in izolare. Presedintele Sindicatului Ambulantierilor, Gheorghe Chis, a precizat, la Digi 24, ca ambulantierii trebuie sa primeasca echipamente de calitate, care sa ii protejeze de posibilitatea infectiei cu noul coronavirus.

COVID-19 a ajuns la metrou. Un controlor acces de la o staie de pe Magistrala 4, confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Coronavirusul a ajuns si in subteran. Un controlor acces metrou la statia Laminorului, de pe magistrala 4, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Anuntul a fost facut, marti, de reprezentantii companiei, care .

Sapte persoane din cadrul Ambasadei Romaniei in Franta, testate pozitiv cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca sapte persoane care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei la Paris au fost testate pozitiv cu COVID-19. Potrivit autoritatilor acestia sunt in stare buna.

Elev de 15 ani, din Lunguletu, patria cartofului si a verzei, confirmat cu noul coronavirus

Un elev de 15 ani din comuna damboviteana Lunguletu, satul Serdanu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. La acest moment, toata familia baiatului este izolata la domiciliu.

Un angajat al rafinariei Lukoil din Ploiesti, confirmat pozitiv COVID-19. A luat virusul de la mama lui

Un angajat al rafinariei Petrotel Lukoil din Ploiesti a fost confirmat pozitiv COVID-19. Barbatul a luat virusul de la mama lui. Ambii au forme usoare de boala si nu sunt internati in spital.

Al 47-lea deces in urma infectarii cu noul coronavirus: Un barbat de 77 de ani din Hunedoara

Un barbat de 77 de ani din Hunedoara a murit dupa ce a contactat noul tip de coronavirus, acesta fiind cazul de deces cu numarul 47, au anuntat oficialitatile. Barbatul fusese confirmat pozitiv la testul pentru depistarea infectarii cu SARS-CoV-2.

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul coronavirus urca la 69: Un barbat din Suceava, gasit pozitiv abia dupa ce a murit singur in casa

Un barbat de 56 de ani din Suceava este cel de-al 69-lea caz de deces in urma infectarii cu noul coronavirus. Acesta a fost gasit mort la domiciliu, apoi a fost testat pentru virusul SARS-Cov-2, rezultatul fiind pozitiv.

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar au fost testate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost infectatecu noul coronavirus, potrivit Agerpres. La acest moment, la nivelul unitatii noastre au.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )