Libnet.ro
UNICEF

20:00

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar au fost testate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus

B1 B1,
Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar au fost testate pozitiv ca fiind infectate cu noul coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost infectatecu noul coronavirus, potrivit Agerpres. La acest moment, la nivelul unitatii noastre au. continuă pe B1

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar din Capitala, confirmate cu coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2, informeaza unitatea medicala intr-un comunicat.

Sapte cadre medicale de la Spitalul Militar din Bucuresti, infectate cu coronavirus

Sapte cadre medicale de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila au fost infectate cu coronavirus, testarea facandu-se dupa ce acestea au prezentat simptome.

Coronavirus in Romania: 12 persoane care s-au intors din Italia si se aflau in carantina la Techirghiol au fost testate pozitiv

12 romani care au fost repatriati din Italia si carantinati la Sanatoriul Balnear din Techirghiol au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Oamenii au fost transportati la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta.

Sapte persoane din cadrul Ambasadei Romaniei in Franta, testate pozitiv cu noul coronavirus

Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca sapte persoane care isi desfasoara activitatea in cadrul Ambasadei Romaniei la Paris au fost testate pozitiv cu COVID-19. Potrivit autoritatilor acestia sunt in stare buna.

Cadre medicale de la Spitalul Judetean din Sibiu, la izolare, dupa ce un asistent a fost depistat cu COVID-19

Cateva cadre medicale de la Sectia de Anestezie si Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean Sibiu sunt nevoite sa stea acasa, izolate, dupa ce au intrat in contact cu colegul lor, un asistent medical, diagnosticat pozitiv cu COVID-19, care se afla.

CORONAVIRUS |MAE: 7 persoane din cadrul Ambasadei Romaniei in Republica Franceza, testate pozitiv

MAE a anuntat ca sapte persoane din cadrul Ambasadei Romaniei in Republica Franceza au fost testate pozitiv cu noul coronavirus. Ministerul Afacerilor Externe informeaza ca sapte persoane care isi.

Mai multe cadre medicale de la Spitalul Universitar, infectate cu coronavirus. Toti medicii vor fi testati

Mai multe cadre medicale de la Spitalul Universitar din Bucuresti au fost infectate cu coronavirus, cele mai multe dintre ele lucrand pe Sectiile de cardiologie si chirurgie toracica.

20 de cadre medicale de la Spitalul Judetean Mehedinti au intrat in contact cu un barbat infectat cu COVID-19

Sambata seara a venit confirmarea ca unul dintre pacientii internati in Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Drobeta Turnu Severin, un barbat in varsta de 50 de ani, este infectat cu virusul COVID-19.

17 medici au fost confirmati pozitiv la Spitalul Universitar din Bucuresti

27 de persoane, din care 17 cadre medicale si 10 pacienti au fost confirmati, fost confirmate pozitiv la testul pentru noul coronavirus COVID-19 la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.

CORONAVIRUS. Noi probleme la Spitalul Suceava: 100 de cadre medicale vor fi retestate pentru Covid-19 pentru ca nu au fost completate fisele

Cadrele medicale de la Spitalul Judetean Suceava se lupta, nu doar cu coronavirusul, ci si cu incompetenta altora. Cel putin 100 de cadre medicale din cel mai afectat loc din tara de pandemie vor fi retestate.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )