Libnet.ro
UNICEF

16:30

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul coronavirus urca la 69: Un barbat din Suceava, gasit pozitiv abia dupa ce a murit singur in casa

Adevărul Adevărul,
Numarul deceselor in urma infectarii cu noul coronavirus urca la 69: Un barbat din Suceava, gasit pozitiv abia dupa ce a murit singur in casa

Un barbat de 56 de ani din Suceava este cel de-al 69-lea caz de deces in urma infectarii cu noul coronavirus. Acesta a fost gasit mort la domiciliu, apoi a fost testat pentru virusul SARS-Cov-2, rezultatul fiind pozitiv. continuă pe Adevărul

Alte trei persoane au murit in urma infectarii cu noul coronavirus. Numarul deceselor ajunge la 72

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul tip de coronavirus ajunge la 72, dupa ce alte trei personane au murit in judetele Ialomita si Hunedoara. Este vorba despre doua femei si un barbat, de peste 60 de ani.

Al 47-lea deces in urma infectarii cu noul coronavirus: Un barbat de 77 de ani din Hunedoara

Un barbat de 77 de ani din Hunedoara a murit dupa ce a contactat noul tip de coronavirus, acesta fiind cazul de deces cu numarul 47, au anuntat oficialitatile. Barbatul fusese confirmat pozitiv la testul pentru depistarea infectarii cu SARS-CoV-2.

Fostul fotbalist roman Avram Goia a decedat in Spania din cauza infectarii cu noul coronavirus

Fostul fotbalist roman, Avram Goia, a decedat in Spania, la varsta de 61 de ani din cauza infectarii cu noul coronavirus. Avram Goia a activat la echipa Olimpia Satu Mare si de mai multi ani era stabilit in.

Pandemia Covid 19. Expertii recomanda Italiei schimbarea strategiei de combatere a infectarii cu noul coronavirus

Medici epidemiologi italieni si chinezi spun ca pentru a stopa raspandirea coronavirusului ar trebui identificati bolnavii acasa si separati de familii.

Bilantul deceselor ajunge la 46 in Romania. Doi barbati au murit dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul coronavirus a ajuns luni la pranz la 46, dupa ce alti doi pacienti care au contactat virusul si-au pierdut viata. Este vorba de doi barbati, de 57 si de 70 de ani, ambii avand contact cu cazuri confirmate de infectare.

CORONAVIRUS |Numarul deceselor in Franta a depasit 2.300 de cazuri. Premierul Philippe: Cel mai rau lucru urmeaza abia de acum incolo

Numarul deceselor provocate de coronavirus in Franta a ajuns la 2. 314 sambata, dupa ce alte 319 de victima au fosst raportate in ultimele 24 de ore. Sambata, Franta numara 4. 273 de pacienti in terapie i.

Numarul deceselor provocate de coronavirus ar putea creste in SUA la 200.000, potrivit unui inalt oficial din domeniul sanatatii

Numarul deceselor provocate de coronavirus din Statele Unite ar putea ajunge la 200. 000, a avertizat duminica cel mai important expert guvernamental in domeniul bolilor infectioase, in timp ce New York, New Orleans si alte orase majore au facut apel pentru mai multe materiale medicale, transmite Reuters.

Grupul de Comunicare Strategica: inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 29

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 29. Toate persoanele decedate sunt din judetul Arad.

Bilant COVID-19 in Italia: numarul deceselor a ajuns la aproape 12.500

Protectia Civila din Italia a anuntat un nou buletin grav: numarul deceselor este in continuare in crestere, 837 intr-o zi, in timp ce luni au fost 812, persoane vindecate - 1. 109, scrie La Repubblica.

308 de noi cazuri de imbolnavire cu noul coronavirus in Romania. Bilantul total a ajuns la 1760 pacienti confirmati

Numarul total al cazurilor de infectare cu noul coronavirus in Romania a ajuns duminica la 1760, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate 308 de noi infectari. Pacientii nou confirmati au varsta cuprinsa intre 0 si 89 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )