Libnet.ro
UNICEF

14:00

Angajatii de la Automobile Dacia vor avea salarii brute mai mari cu 5%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Angajatii de la Automobile Dacia vor avea salarii brute mai mari cu 5%

Angajatii de la Automobile Dacia vor avea salarii brute mai mari cu 5% conform negocierilor purtate de Administratia Automobile Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia pentru un nou contract colectiv de munca, informeaza vineri constructorul de automobile, citat de Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Automobile Dacia: Angajatii vor avea salarii brute mai mari cu 5%

Angajatii de la Automobile Dacia vor avea salarii brute mai mari cu 5% potrivit negocierilor purtate de Administratia Automobile Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia pentru un nou contract colectiv de munca, transmite compania.

Angajatilor Dacia le cresc salariile cu 5 la suta

Angajatii de la Automobile Dacia vor avea salarii brute mai mari cu 5%, conform noului contract colectiv de munca, agreat intre administratie si sindicalisti.

Dacia Duster, editia 2017, arata mai bine decat te-ai astepta

Dacia lucreaza la un nou model de Duster pentru 2017. Dupa ce a fost cel mai bine vandut model Dacia din lume in 2015, francezii au decis sa-i aplice un facelift. Conform informatiei exclusive din partea revistei AutoExpert, dar neconfirmat oficial de Dacia, noul design al SUV-ului Duster este parte dintr-un program special de dezvoltare [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )