Libnet.ro
UNICEF

13:31

Angajatii fug din economia cu cea mai mare crestere din UE

Adevărul Adevărul,
Angajatii fug din economia cu cea mai mare crestere din UE

Romania are cea mai mare crestere economica din Europa: 4,3% in trimestrul I, dar 90 000 de romani au aplicat pentru un loc de munca in strainatate doar in ultimele trei luni. Odata cu ei, tara a pierdut 1 miliard de euro. continuă pe Adevărul

Cum au fost inselati sute de clujeni din Floresti, cea mai mare comuna din tara. Protestul lor la Agentia de Mediu, un esec

Mii de clujeni din cea mai mare comuna din tara sufera din cauza mirosului de la ferma de pui amenajata in zona. Dezvoltatorii imobiliari le-au spus clientilor ca firma nu are autorizatie si activitatea va inceta, acelasi lucru l-au promis si politicienii la fiecare campanie. De zece ani ferma functioneaza legal si a cerut reautorizarea. Florestenii au protestat, astazi, anemic fata de reautorizare.

Lovitura grea pentru economia Turciei! Turismul a inregistrat cea mai mare scadere din ultimii 22 de ani

Problemele din Turcia din ultima perioada au avut consecinte grave asupra turismului, care s-a redus cu peste 40% in iunie. Aceasta a fost cea mai mare scadere inregistrata, in ultimii 22 de ani, sc.

Klaus Iohannis, asteptat in august la Buzau pentru a participa la cea mai mare parada militara

Un numar de 600 de militari vor fi moblizati pentru a participa la cea mai mare parada organizata la Buzau. Evenimentul va avea loc pe 18 august in cadrul unui amplu program organizat pentru sarbatorirea centenarului Armatei a 2-a.

Credeai ca stii totul despre Delia? in cine are cea mai mare incredere

Astazi este una dintre cele mai apreciate artiste din tara, si, chiar daca viata ei a fost analizata pe toate partile, tot mai sunt lucru nestiute despre Delia. Cine se afla in dreapta artistei, dar mai.

Care e cea mai mare durere pe care o poate suporta corpul uman

Durerea e ceva de care ne temem aproape) toti si e instinctuala. E modul in care invatam sa nu atingem obiecte fierbinti, sa evitam insectele care inteapa si, in linii mari, sa ne traim vietile incercand sa evitam orice suferinta fizica. Evident, durerea e relativa. O mica intepatura de ac nu are acelasi impact precum [].

Cea mai mare retea sociala face un anunt socant: decizia priveste sute de milioane de oameni

Printre multiplele platforme online pe care va puteti cheltui banii, Facebook se afla destul de sus, iar acum tocmai a fost implementat un sistem prin care respectivii bani va pot fi returnati. Jocurile de.

Acest cablu reversibil rezolva cea mai mare problema pe care o are microUSB

USB-C si Lightning de la Apple) sunt foarte bune, dar inca nu sunt un standard. insa microUSB e, de aceea acest nou model, denumit MicFlip, ar putea fi o investitie foarte buna.

Banca Monte dei Paschi, a treia ca marime din Italia si cea mai veche din lume, in lupta contracronometru pentru a evita falimentul

Banca Monte dei Paschi di Siena, a treia din Italia ca marime dupa Unicredit si Intessa Sanpaolo, si cea mai veche din lume, cu o istorie de 544 de ani, lupta contracronometru pentru a concepe un plan de salvare inainte de inchiderea burselor vineri seara.

REPORTAJ VIDEO Spectacol pe cer si in buzunare. Spaga la cel mai mare show aerian din Romania

Bucharest International Air Show BIAS) este cel mai mare show aerian din Romania, aflat deja la cea de-a opta editie. Sub ochii ingaduitori ai organizatorilor, o echipa de militari straini a inceput sa ceara bani vizitatorilor, pentru a le permite acestora accesul in interiorul unuia dintre cele mai populare avioane de lupta din lume.

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost expus in cadrul expozitieiAripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa. Hatzegopteryx este un pterozaur, adica o reptila zburatoare, care constituie o categorie distincta fata de cea a dinozaurilor si care [].

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )