Libnet.ro
UNICEF

12:15

REPORTAJ VIDEO Spectacol pe cer si in buzunare. Spaga la cel mai mare show aerian din Romania

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ VIDEO Spectacol pe cer si in buzunare. Spaga la cel mai mare show aerian din Romania

Bucharest International Air Show BIAS) este cel mai mare show aerian din Romania, aflat deja la cea de-a opta editie. Sub ochii ingaduitori ai organizatorilor, o echipa de militari straini a inceput sa ceara bani vizitatorilor, pentru a le permite acestora accesul in interiorul unuia dintre cele mai populare avioane de lupta din lume. continuă pe Adevărul

Reportaj: Cel mai mare parc din Ploiesti, in paragina la doua luni de la inaugurare

Cel mai mare parc din Ploiesti, care a costat peste 15 milioane de euro si a fost construit partial cu fonduri europene fiind inaugurat cu putin inaintea alegerilor locale, este napadit de buruieni, iar zeci de copaci plantati acolo s-au uscat fiindca.

VIDEO+FOTO. Jai, cel mai mare tigru din India, a disparut. Autoritatile sunt ingrijorate

Cel mai celebru tigru din India, Jai, care poarta numele unui cunoscut personaj de la Bollywood, este dat disparut de trei luni, lucru care explica uriasele operatiuni de cautare si ingrijorarea a milioane de fani ai lui, transmite vineri AFP, preluata de Agerpres.

VIDEO Test de viteza cu Rolls-Royce Wraith, cel mai dinamic Royce creat vreodata

Rolls-Royce Wraith este cel mai dinamic si orientat spre performanta model al britanicilor de la Rolls-Royce, avand motor turbo pe benzina, V12, de 6,6 litri, care dezvolta 632 Cai Putere CP) si un cuplu maxim de 800 Newton-metru Nm). Masina este atat de puternica incat pleaca de pe loc cu treapta a II-a de viteza si atinge 100 km/h in treapta a II-a. Iata cum arata un sprint intr-un exemplar Rolls-Royce Wraith ce costa aproximativ 321. 000 Euro, fara taxe.

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, descoperit pe teritoriul Romaniei, a fost reprodus la scara naturala, la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, descoperit pe teritoriul Romaniei, a fost reprodus la scara naturala si descoperit, la Antipa, la sfarsitul acestei saptamani. Aici va sta pana pe 14 august, dupa care va merge la Dino Parc Rasnov.

Cel mai mare show aerian din Romania, BIAS: acrobatii cu aeronave de lupta, efecte pirotehnice, muzica si lumini

Peste 250 de piloti si parasutisti din Romania, Spania, SUA, Ucraina, Cehia, Grecia si Bulgaria fac acrobatii cu aeronave de lupta, in formatii ale fortelor aeriene, spectacolele incluzand efecte pirotehnice, muzica si lumini, prezentate la cel mai.

Cum arata cel mai tare numar de inmatriculare pentru un IT-ist convins

Jurnalistii de la ProMotor au postat o fotografie cu cel mai tare numar de inmatriculare pe care si-l poate pune un IT-ist la masina lui. Dupa parerea noastra nu exista nici un alt indiciu mai.

Americanii ne-au remarcat economia: Romania a facut asta si acum creste cel mai mult din Europa

Romania a facut asta si acum creste cel mai mult din Europa este titlul pe care il folosesc analistii americani de la US Global Investors pentru a caracteriza cresterea economica a Romaniei dupa taierile consistente de taxe din ultimii.

Fa-ti selfie la BIAS 2016 si te vezi la televizor. Cel mai mare show aerian din Romania are loc sambata

Cel mai mare show aerian din Romania - Bucharest International Air Show GeneralAviation Exhibition are loc sambata, 30 iulie 2016, pe Aeroportul InternationalBucuresti.

Cel mai mare dinozaur zburator din lume, expus la Antipa

Cel mai mare dinozaur zburator din lume cunoscut pana in prezent, Hatzegopteryx thambema, descoperit pe teritoriul Romaniei si reprodus in marime naturala, a fost expus in cadrul expozitieiAripi peste timp, deschisa la Muzeul Grigore Antipa. Hatzegopteryx este un pterozaur, adica o reptila zburatoare, care constituie o categorie distincta fata de cea a dinozaurilor si care [].

ArcelorMittal a raportat cel mai ridicat profit trimestrial din 2014

ArcelorMittal, cel mai mare producator de otel din lume, a raportat in trimestrul al doilea al acestui an cel mai ridicat profit trimestrial din 2014, depasind estimarile analistilor, informeaza Bloomberg.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )