Libnet.ro
UNICEF

05:30

Angel Di Maria, cel mai scump jucator din istoria fotbalului

Online Sport Online Sport,
Angel Di Maria, cel mai scump jucator din istoria fotbalului

Mijlocasul argentinian Angel Di Maria a devenit, prin transferul sau de la Manchester United la Paris Saint Germain 44. 5 milioane de lire sterline), cel mai scump jucator din istoria sportului rege. continuă pe Online Sport

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din acelasi grup, plus 6 persoane din conducerea gigantului petrolier au fost trimise.

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, Lukoil, trimis in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din grup, precum si sase persoane din conducerea gigantului petrolier au.

Arsenal sparge banca pentru Benzema: atacantul francez va deveni cel mai scump jucator din istoria tunarilor

Incurajat de castigarea Supercupei Angliei in weekend-ul trecut 1-0 cu Chelsea), Arsene Wenger e gata de o mutare care nu prea il caracterizeaza: plata unei sume fabuloase pentru un transfer.

Cel mai scump transfer din fotbal in 2015: Ce star va evolua la Paris Saint-Germaine

PSG tine capul de afis pe lista transferurilor si in aceasta vara, dupa ce l-a achizitionat pe Angel Di Maria de la Manchester United, in schimbul unei sume de 63 milioane euro.

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cu schiurile la peste 7.000 de metri altitudine: Doi sportivi romani au cucerit al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan

Doi sportivi romani au urcat la peste 7. 000 de metri altitudine, cucerind astfel al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan. Au urcat pe schiuri si fara oxigen suplimentar, alpinistii avand nevoie.

TOPUL Celor mai longevivi antrenori din istoria fotbalului. I-au depasit pe Mao sau Stalin!

Cei mai longevivi antrenori din lume au ajuns sa ocupe banca tehnica a cluburilor lor chiar si o jumatate de secol. Mircea Lucescu este unul dintre cei mai longevivi de la ora actuala din Europa, insa atunci cand vine vorba de istoria fotbalului el nu ar prinde un loc in top 10.

FOTO. Noul Audi S8 Plus, cel mai rapid A8 din istorie! Bestia de 600 CP care ataca Seria 7 si Clasa S

Audi duce o lupta stransa pe piata limuzinelor de lux cu marii sai rivali. Dupa ce BMW si Mercedes au lansat noile generatii ale nevelor amiral din portofoliu, Audi a scos de pe portile fabricii cel mai rapid A8 din istorie, denumit S8 Plus.

Cel mai mare sportiv din domeniul scufundarilor libere ar fi murit inecat

Natalia Molchanova, considerata cel mai important exponent al scufundarilor libere, ar fi murit in apropiere de Ibiza. Sportiva a plonjat in adancuri, intr-o scufundare recreationala si nu a mai iesit.

Somajul din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Rata somajului din zona euro s-a mentinut, in iunie, la cel mai redus nivel din ultimii trei ani - 11,1%, iar in Uniunea Europeana a ramas la 9,6%, potrivit anuntului facut vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )