Libnet.ro
UNICEF

10:15

FOTO. Noul Audi S8 Plus, cel mai rapid A8 din istorie! Bestia de 600 CP care ataca Seria 7 si Clasa S

România Liberă România Liberă,
FOTO. Noul Audi S8 Plus, cel mai rapid A8 din istorie! Bestia de 600 CP care ataca Seria 7 si Clasa S

Audi duce o lupta stransa pe piata limuzinelor de lux cu marii sai rivali. Dupa ce BMW si Mercedes au lansat noile generatii ale nevelor amiral din portofoliu, Audi a scos de pe portile fabricii cel mai rapid A8 din istorie, denumit S8 Plus. continuă pe România Liberă

Absente importante pentru Real Madrid la cel mai puternic turneu al verii

Clubul Real Madrid a anuntat, luni, pe site-ul oficial, ca fotbalistii Cristiano Ronaldo si Karim Benzema nu vor participa la turneul amical Audi Cup de la Munchen, din cauza unor probleme medicale, noteaza.

Noul trailer Marvel ti-l arata pe cel mai neconventional supererou [VIDEO]

Dupa luni intregi de suspans, 20th Century Fox a lansat trailerul pentru Deadpool al Marvel. Cu siguranta, nu vei avea o intalnire cu un erou banal in cinematograf si vei vedea de ce. Filmul spune povestea unui fost mercenar al Fortelor Speciale, care a fost implicat intr-un experiment. in urma acestuia, a ramas cu abilitatea [] Noul trailer Marvel ti-l arata pe cel mai neconventional supererou [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei, in instanta

Dosarul cu cel mai mare prejudiciu din istoria Romaniei ajunge in instanta. Petrotel Lukoil din Ploiesti si o alta companie din acelasi grup, plus 6 persoane din conducerea gigantului petrolier au fost trimise.

Acer lanseaza cel mai ieftin laptop cu Windows 10

Daca sunteti atat de incantati de Windows 10 incat vreti sa achizitionati un nou laptop, pentru activitati de birou este perfect noul Acer Aspire One Cloudbook. Desi valul de sisteme portabile preinstalate cu Windows 10 a inceput saptamanatrecuta, se pare ca pentru o lunga perioada de timp vom avea parte de un numar semnificativ de [] Acer lanseaza cel mai ieftin laptop cu Windows 10 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume

Compania unui dintre fondatorii Microsoft ar putea crea in viitor cel mai mare avion din istorie. Paul Allen, cel care a fondat Microsoft alaturi de Bill Gates, a pus in trecut bazele unei companii denumite Stratolaunch Systems, alaturi de numerosi alti cunoscuti antreprenori, printre care se numara si Elon Musk. Din anul 2011, scopul companiei [] Compania unuia dintre fondatorii Microsoft va crea cel mai mare avion din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO]

Dupa foarte multi ani in care gamingul a fost considerat un hobby distructiv, acum se pot castiga 18 milioane de dolari la DOTA 2 intr-un campionat. The International este cel mai mare eveniment anual pentru amatorii de DOTA 2, unul dintre cele mai populare jocuri de tip MOBA. Acesta este organizat de Valve, iar premiile, [] Cel mai mare campionat de DOTA 2 isi premiaza castigatorii cu sume fabuloase [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Angel Di Maria, cel mai scump jucator din istoria fotbalului

Mijlocasul argentinian Angel Di Maria a devenit, prin transferul sau de la Manchester United la Paris Saint Germain 44. 5 milioane de lire sterline), cel mai scump jucator din istoria sportului rege.

Siveco Romania este nominalizata pentru cel mai bun proiect de educatie international: Proiectul a fost implementat in Malta

P) Compania Siveco Romania este nominalizata pentru cel mai bun proiect de educatie de International Project Management Award IPMA): Stiving for excellence!, dar nu in tara noastra, ci in Malta. Printre.

JLL: Cererea de spatii de birouri din primul semestru a fost la cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata

Peste 400. 000 de metri patrati de spatii de birouri sunt in diverse stadii de constructie, dar cererea in primul semestru a fost la cel mai ridicat nivel inregistrat vreodata in Romania, arata JLL in raportul de piata privind principalele trenduri remarcate in piata imobiliara comerciala, conform lui Andrei Vacaru, Capital Markets Consultant and Head of Research.

Cu schiurile la peste 7.000 de metri altitudine: Doi sportivi romani au cucerit al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan

Doi sportivi romani au urcat la peste 7. 000 de metri altitudine, cucerind astfel al doilea cel mai inalt varf din nordul platoului tibetan. Au urcat pe schiuri si fara oxigen suplimentar, alpinistii avand nevoie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )