Libnet.ro
UNICEF

12:30

Aniversarea presedintelui: cum isi petrece Klaus Iohannis ziua de nastere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aniversarea presedintelui: cum isi petrece Klaus Iohannis ziua de nastere

Presedintele Klaus Iohannis implineste, sambata, 56 de ani si isi petrece ziua de nastere la Neptun, la vila de protocol, pe litoral aflandu-se si liderii PNL, care i-au transmis sefului statului La multi ani, transmite corespondentul. continuă pe Wall-Street Ro

Klaus Iohannis implineste sambata 56 de ani. Presedintele isi petrece ziua de nastere la Neptun

Presedintele Klaus Iohannis implineste, sambata, 56 de ani si isi petrece ziua de nastere la Neptun, la vila de protocol, informeaza Mediafax. Pe litoral se afla si liderii PNL, care i-au transmis sefului statului La multi ani.

Klaus Iohannis implineste sambata 56 de ani. Prima sarbatorire a zilei de nastere ca presedinte al Romaniei, la Neptun, alaturi de liberali

Nascut la 13 iunie 1959, Klaus Werner Iohannis isi serbeaza sambata ziua de nastere, pentru prima data din postura de presedinte al Romaniei. Pentru aceasta zi aniversara, Iohannis a ales statiunea Neptun, unde isi petrece weekendul impreuna cu sotia sa Carmen.

Ce pregatesc liderii PNL de ziua presedintelui Klaus Iohannis

Copresedintii PNL au anuntat ca liberalii vor avea o actiune sambata la Constanta si ca vor sarbatori ziua de nastere a presedintelui Klaus Iohannis de pe litoral, urmand sa ii telefoneze sefului statului pentru a-i ura toate cele bune.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 55 de ani. Cum isi sarbatoreste ziua de nastere

Presedintele Klaus Iohannis implineste sambata 55 de ani. Seful statului se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 56 de ani. Cum isi sarbatoreste ziua de nastere

Presedintele Klaus Iohannis implineste sambata 56 de ani. Seful statului se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere.

CCR discuta miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul legii privind incompatibilitatile

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) discuta miercuri sesizarea presedintelui Klaus Iohannis in cazul legii privind incompatibilitatile, respectiv Legea pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de.

Adevarul Live: Klaus Iohannis, nervozitate accentuata din cauza lui Victor Ponta

Declaratia de presa de marti a presedintelui Klaus Iohannis a fost cea mai dura la adresa premierului Victor Ponta de la inceputul coabitarii dintre cei doi. Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, comenteaza atitudinea presedintelui.

Ion Cristoiu: Klaus Iohannis! Lasa voiajele in strainatatea cu nevasta si pune-te cu burta pe Carte. Pe cartea numita Constitutie!

In ziua de marti, 9 iunie a. c, am asistat la un eveniment istoric: Klaus Iohannis a reusit sa vorbeasca in direct mai mult decat cateva randuri, scrie jurnalistul Ion Cristoiu, pe blogul personal. Cit.

CCR a admis sesizarea lui Klaus Iohannis: Legea incompatibilitatii privind alesii locali, neconstitutionala

Curtea Constitutionala a admis, miercuri, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis si a decis ca Legea incompatibilitatii privind alesii locali,, este neconstitutionala, informeaza B1 TV. Decizia si motivatia.

Presedintele Klaus Iohannis implineste 56 de ani

Aniversare cu prietenii pentru presedintele Klaus Iohannis. Seful statului implineste sambata 56 de ani. Acesta se afla la Sibiu, iar seara va da o petrecere cu ocazia zilei sale de nastere, informeaza B1 TV.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )