Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura grea pentru nationala de handbal! Una dintre cele mai importante jucatoare are COVID-19 si rateaza CE

Adevărul Adevărul,
Lovitura grea pentru nationala de handbal! Una dintre cele mai importante jucatoare are COVID-19 si rateaza CE

Handbalista Crina Pintea si doi masori ai lotului au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, inaintea turneului final al Campionatului European din Danemarca. continuă pe Adevărul

Peste 32.000 de oameni, concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume

Dupa ce profitul a scazut cu 91% in primele trei luni ale anului 2020, peste 32. 000 de oameni urmeaza sa fie concediati fara mila de una dintre cele mai mari companii din lume. Afacerea a fost grav afectata de pandemia de coronavirus. Compania care da afara peste 30. 000 de angajati Visul oricarui copil si a .

Medic vindecat de COVID-19: Am trecut printr-una dintre cele mai proaste stari resimtite vreodata. Medicii sunt obositi, tracasati, costumati, iar unii nu suporta o simpla masca

Medicul Mihai Casu, care s-a infectat cu coronavirus si a stat 14 zile in spital, a sustinut ca experienta e una traumatizanta, care lasa sechele nu doar fizice, ci si psihice. El a mai afirmat ca spitalele.

Presedintele CNAS, despre vaccinul anti-COVID: Trebuie sa fim atenti la pregatirea campaniei Sa convingem populatia ca este una dintre cele mai importante masuri de prevenire

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Adela Cojan a declarat in cursul zilei de joi ca este necesara o atentie sporita la pregatirea campaniei de vaccinare si mai ales la convingerea.

32.000 de oameni, concediati de una dintre cele mai mari companii din lume

Una dintre cele mai mari companii din lume, cu ample activitati de productie cinematografica, care detine si mai multe parcuri tematice, inclusiv in Europa, a anuntat Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC) cu privire la intentia sa de a concedia nu mai putin de 32. 000 de oameni pana la jumatatea anului viitor.

Sectia de Stiinte ale Naturii de la Muzeul din Sebes, una dintre cele mai frumoase din tara. Cum arata dupa modernizare FOTO

Muzeul Ioan Raica din Sebes are una din cele mai frumoase sectii de Stiintele Naturii din tara. Aceasta a fost modernizata prin intermediul unui proiect finantat de Administratia Fondului Cultural National.

CLAUDIU CRETU, ADMINISTRATOR SPECIAL ELCEN BUCURESTI: Va fi o iarna grea pentru bucuresteni

Va fi o iarna grea pentru bucuresteni, a declarat ieri, Claudiu Cretu, administrator special al ELCEN Bucuresti, companie care furnizeaza agentul termic pentru Capitala, in cadrul unei video-conferinte organizate de publicatia Focus Energetic.

Daria, lovitura crunta pentru Alex Bodi. Ce a facut rusoaica inca de marti

Daria Radionova, iubita lui Alex Bodi, si-a incheiat, pentru o vreme, socotelile cu tara noastra. Astfel ca aceasta a plecat pentru a-si vedea de propria afacere, dar acest lucru a fost tinut departe de ochii publicului. Daria, lovitura crunta pentru Alex Bodi Alex Bodi se afla in prezent, in arest preventiv, sub acuzatia de proxenetism .

Lovitura dura pentru Meghan Markle dupa ce a pierdut sarcina. Cine i-a interzis accesul in familia regala

Despre Printul Charles s-a spus mereu ca a fost apropiat de Meghan Markle si de mama acesteia, Doria, atunci cand ele faceau parte din familia regala britanica. Relatiile s-au racit dupa ce Ducii de Sussex au parasit palatul si Anglia pentru a se stabili in Los Angeles. Punctele nevralgice au fost intemeiate, este de parere .

Pierdere grea pentru Romania inaintea Campionatului European

Nationala feminina de handbal a Romaniei va merge la turneul final fara principalul pivot din lot.

Viitorul sef al CIA, posibil fostul consilier pentru securitate nationala Tom Donilon (surse)

Presedintele ales al SUA, democratul Joe Biden, are in vedere numirea lui Tom Donilon, fost diplomat si consilier pentru securitate nationala al fostului presedinte Barack Obama, in functia de director al CIA, informeaza joi Reuters, citand o sursa familiarizata cu acest subiect. scrie Agerpres. Pozitia CIA ar putea fi una dintre cele mai provocatoare din administratia Biden dupa ce, timp de patru ani, presedintele republican Donald Trump a acuzat agentia ca face parte dintr-o conspiratie a unui stat profund, care urmareste sa ii submineze mandatul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )